Katılıyorum görüşüne, bunu demekte bir sakınca yok. Eski üyelere bıkkınlık gelmiş o da normal bir durum. Bazıları da dediğim gibi bilmesine rağmen uğraşmak istemiyor haklı olaraktan.
Eski bilgili üyeler fazla bakmıyor teknik konulara. Yeni üyelerin çoğu da 'havalı' olmaya çalışan çocuklar ile dolu. 20 yaşında da olsa böyle davranıyorsa çocuktur arkadaşlar bu adam, burada yaşa takılmaya gerek yok.
Kendi tarafımdan yorumlamam gerekirse yeterli bilgiye sahip olmadığım için yazmak istemiyorum. İnsanları yanlış yönlendirip maddi/manevi zarara uğratma düşüncesi beni bu tarz konulara yazmaktan alıkoyuyor. Genel olarak bilgi sahibi olan insanları mesajımda etiketleyip o şekilde yönlendiriyorum.
Ben katılmıyorum. Cevabını bilmediğim konulara giriş yapıp çözümlerini öğreniyorum diyebileceğim kadar cevap veriliyor.
Çalışan arkadaşlar hariç pandemiden ötürü evde kalanlar tabii ki konu dışı bölümüne başvuracak
Tabi ki bu benim fikrim ve belirtmek istedim. Bi yandan da size sormak istedim cidden böyle mi?yoksa ben mi yanlış düşünüyorum diye. Benimde burada söylemek istediğim şey insanlar işte konu dışı kategorisinde açılan konulara daha fazla giriyor değil. Tabi ki konu dışı daha fazla mesaj sayısı alıcak çünkü teknikten öte orası herkesin fikrini belirtebileceği bi yer. Sizin bu konu hakkında bilginiz olmaması normal birşey. Buna birşey diyemem. Zaten benim de pek yok. Ama önceden konu açtığımda yardımcı olacak bilgisi olan kişiler epey fazlaydı. Şimdi neredeler neden teknik destek bölümüne bu kadar az cevap geliyor diye sormak istedim.
@OSAYİSAMUEL Herkesin sosyale ayıracak yeterli zamanı yok. Genel olarak bu bilgili kişilerin ya işleri oluyor ya da forumla eskisi kadar ilgilenmiyorlar.
Adamlar uzaya nasıl çıkarız diye düşünüyor. Bunların derdine bak! XD. Sosyal medya gibi kullanıyoruz burayı. İnsanlar farklı konulara cevap önceliği olabilir.
Adamlar uzaya nasıl çıkarız diye düşünüyor. Bunların derde bak XD. Sosyal medya gibi kullanıyoruz burayı. İnsanlar farklı konulara cevap önceliği olabilir.
İnatla söylemek istediğim şeyi anlamıyorsunuz veya okumuyorsunuz. Buraya insanlar istediği konuyu açıcak tabi ki. Ona lafım yok zaten hakkım değil laf söylemek. Sadece teknik destek kısmında çözüm oranları önceye göre niye düştü diye sordum. Art niyet arıyorsunuz sorunun içinde ama yok.
İnatla söylemek istediğim şeyi anlamıyorsunuz veya okumuyorsunuz. Buraya insanlar istediği konuyu açıcak tabi ki. Ona lafım yok zaten hakkım değil laf söylemek. Sadece teknik destek kısmında çözüm oranları önceye göre niye düştü diye sordum. Art niyet arıyorsunuz sorunun içinde ama yok.
Eğer konu ile ilgili yardıma ihtiyacın varsa yazmakta sıkıntı yok diye biliyorum.
Ama eğlence kategorisinde açılmış 3-4 yıllık bir konunun hortlaması pek iyi olmaz.