Yakın zamanda 1000 çözüme ulaşacağım. Mümkün olduğunca teknik konuları cevaplıyorum. Az önce bile bir Rocket League açılmama sorunu çözdüm. Görüşüne katılmıyorum. Sadece soru sayısı arttığı için böyle geliyor sana bence. Yani cevap sayısı aynı/artıyor ama soru sayısı daha çok artıyor durumu bence.
Ayrıca yakın zaman da sorun çözen arkadaşlar için bir hediye yarışmamız olacağını buradan bildirmiş olayım. Sen yeni olduğun için bilmeyebilirsin ama geçmişte de çok yaptık bu tür yarışmalar. Buyurun hatta:
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır başlatmak istediğimiz bir etkinlik vardı. Sosyal'de konulara çözüm üreten, katkıda bulunan üyelerimizi ödüllendirmek istiyoruz. Halihazırda elimizde olan bazı ürünler mevcut ve bu ürünleri sizlere hediye etmek istiyoruz. Öncelikle etkinliğe moderasyon...
www.technopat.net
Arkadaşlar merhaba, daha önce Haziran ayında yaptığımız gibi bu ay da Sosyal'de konulara çözüm üreten, katkıda bulunan üyelerimizi ödüllendirmek istiyoruz. Halihazırda elimizde olan bazı ürünler mevcut ve bu ürünleri sizlere hediye etmek istiyoruz. Öncelikle etkinliğe moderasyon ekibinden...
www.technopat.net