Forumda Teknik Sorulara Eskisi Kadar Cevap Gelmemesi

Nesi saçma mesela? açıklasana azıcık.
Bana durduk yere çatmasından kanka dedim böyle. Yoksa uzaya çıktık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de diğer teknik destek konularına bakıyorum 10 görüntülenme 3 cevap veya daha az. Önceden her sorunumun çözüldüğü Technopat'ta şu an neredeyse çok az bir kısmın teknik sorunları çözülüyor. Acaba ben mi göremiyorum? Yoksa cidden böyle mi oldu?

Yakın zamanda 1000 çözüme ulaşacağım. Mümkün olduğunca teknik konuları cevaplıyorum. Az önce bile bir Rocket League açılmama sorunu çözdüm. Görüşüne katılmıyorum. Sadece soru sayısı arttığı için böyle geliyor sana bence. Yani cevap sayısı aynı/artıyor ama soru sayısı daha çok artıyor durumu.

Ayrıca yakın zamanda sorun çözen arkadaşlar için bir hediye yarışmamız olacağını buradan bildirmiş olayım. Sen yeni olduğun için bilmeyebilirsin ama geçmişte de çok yaptık bu tür yarışmalar. Buyurun hatta:

Teknik konular hakkında bilginizi arttırıp siz de yardımcı olabilirsiniz. Herkes birbirine bakıyor abi, kimse yazmıyorsa gir işin içine öğren, sen yaz çok mu zor?

Her zaman sorunlarınız çözülecek diye bir şey yok, her gün binlerce konu açılıyor. Herkesin de sorunu çözülmeyebilir, bazıları eski konulardan da sorununa, çözüm bulabilir. Cevapsız sorular elbet kalacak.
Buna da katılıyorum. Burada ücretsiz bir hizmet veriyoruz. Her konuya yetişmemiz mümkün değil. Ben Android değilim. Ekipte de bildiğim kadarıyla Android yok. Yani en son yoktu. Yeni modlardan Android olan varsa bilemiyorum...

Son düzenleme:
Yakın zamanda 1000 çözüme ulaşacağım. Mümkün olduğunca teknik konuları cevaplıyorum. Az önce bile bir Rocket League açılmama sorunu çözdüm. Görüşüne katılmıyorum. Sadece soru sayısı arttığı için böyle geliyor sana bence. Yani cevap sayısı aynı/artıyor ama soru sayısı daha çok artıyor durumu bence.

Ayrıca yakın zaman da sorun çözen arkadaşlar için bir hediye yarışmamız olacağını buradan bildirmiş olayım. Sen yeni olduğun için bilmeyebilirsin ama geçmişte de çok yaptık bu tür yarışmalar. Buyurun hatta:

Doğrudur. Ben sadece fikrimi belirttim. Bana öyle gelmiş olabilir. Ben zaten forumun çözüm oranına az demiyorum. Yine diğer tüm forumlardan daha iyi bu konuda. Sadece eskiden girdiğimde her sorunumu çözdüğüm forumda şuan teknik destek hakkında konu açtığımda 35 görüntülenme 0 cevap alması biraz şaşırttı. O zaman bi tek benim teknik destek konularım böyle. Diğer herkesin ki çözülüyor. Yani burada forumu kötülemiyorum. Yine teknik destek olsun, samimilik olsun, kuralları olsun,kullanıcılarıyla en iyi forum technopat hala en azından benim için öyle. Sadece bana göre eskiye oranla destek oranı düştüğü için konu açmak istedim art niyetim yok.

Sadece önceden her teknik destek konusu açtığımda çözülüyordu. Şimdi neden çözülmemeye başladı diye soruyorum.
Artık daha fazla konu açıldığı için olabilir. Öne çıkar özelliğini kullan. Olmadı mı? Twitter'dan konu linkini at bana.

Ayrıca yakın zaman da sorun çözen arkadaşlar için bir hediye yarışmamız olacağını buradan bildirmiş olayım. Sen yeni olduğun için bilmeyebilirsin ama geçmişte de çok yaptık bu tür yarışmalar. Buyurun hatta:

@Emre C hocam size yarayacak gibi sanki ProcMon konusunda. Artık ödülünüzün bir fotoğrafını paylaşırsınız.

Modlara vermeme gibi bir durum varsa da aynı şekilde @338990 kapar hiç merak etmiyorum. :D

35 görüntülenme 0 cevap alması biraz şaşırttı. O zaman bi tek benim teknik destek konularım böyle. Diğer herkesinki çözülüyor.
Görüntülenme sayısına bakmayacaksın. Bazı botlar da sayılıyor orada. Herkesin sorusu çözülmüyor. Bir (veya bir düzine) kişi herkese yetişemez. Yetişebilseydi Kaptan Mifune sentinel saldırısını tek başına engelleyebilirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Görüntülenme sayısına bakmayacaksın. Bazı botlar da sayılıyor orada. Herkesin sorusu çözülmüyor. Bir (veya bir düzine) kişi herkese yetişemez. Yetişebilseydi Kaptan Mifune sentinel saldırısını tek başına engelleyebilirdi.

O da doğru. Kullanıcı sayısı veya evde olan insanlar fazlalaştığı için diğer konular arasında kayboluyor olabilir.

@Emre C hocam size yarayacak gibi sanki ProcMon konusunda. Artık ödülünüzün bir fotoğrafını paylaşırsınız.

Modlara vermeme gibi bir durum varsa da aynı şekilde @338990 kapar hiç merak etmiyorum. :D
Modlar/Yöneticiler/Akrabalar prensiplerimiz gereği görevde oldukları sürece yarışmalara katılamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı