Forumdaki beğeni çılgınlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, öyle düşünmeyin. Bir atasözü var. Bin bilsen de bir bilene sor. Biz bunun için buradayız. Rütbesi yüksek olan her şeyi biliyor diye bir durum olamaz. Hiç kimsenin bilmediğini siz bilebilirsiniz. Biz de öğrenebilirsiniz.

Şu beğenme sayısını insanlar niye bu kadar önemsiyor anlamıyorum, birisi bu yüzden konu açmıştı hatta. Kızgın veya 'hahaha' emojisi bazen kalp kırabiliyor ama beğenme durumu sadece bir sayı, foruma yardım etmek için değil de tanınmak için girenlerin bir tür dilenme şekli bunu imzaya yazarak belli etmek. Üstüne alınmak serbest.

Beğeni olayının asıl olayı gereksiz mesajların önüne geçmek. Yeni üyeler gelip teşekkürler diye mesaj yazıyor. Beğen butonu ne işe yarıyor?

En iyi cevaba/çözüme gelecek olursak öyle bir sistem var ama ne konu sahipleri konuları soru tipinde açıyorlar, ne de öyle olsa bile seçiyorlar. Onlara öğretme amaçlı. Ödül puanı veriyor. Hoş bir şey.

Bak bir örnek. Konuyu soru diye açmamış. Ama çözüldü diyor. Çözen kişi mecbur raporluyor, moderatörler de konu tipini değiştirip çözüm olarak seçiyor.

Başka bir örnek. Konu soru olarak açılmış. Konu sahibi çözüldü demiş. Ama seçmemiş. Seçebilecekken seçmemiş. Biz seçiyoruz mecbur.
Bir de konuyu kendi başına halledip gelip çözüldü yazıp kaçan bencil tipler var, onlara çok uyuz oluyorum.

Bir de konuyu kendi başına halledip gelip çözüldü yazıp kaçan bencil tipler var, onlara çok uyuz oluyorum.
Konu açıp 5dk sonra düzenleyip "tamam arkadaşlar çözdüm" yazanlar. Bari uğraşıp konu açsaydın. :D

Bazıları gerçek. Onda sakınca yok. O yüzden kendi mesajını seçebilme seçeneği var. Ama bazıları raporlanıyor. Bakıyoruz, çözüm bile değil. Sorun da pek sorun gibi değil ya, neyse. O zaman onu geri alıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı