Dün 2 tane raporlamıştım, ikisine de sağ olsun yetkililer müdahale etti. Çözüldü yazmış ama kendisine de işaret atmamış, çözüm yolunu da açıklamamışlardı.Bazıları gerçek. Onda sakınca yok. O yüzden kendi mesajını seçebilme seçeneği var. Ama bazıları raporlanıyor. Bakıyoruz, çözüm bile değil. Sorun da pek sorun gibi değil ya, neyse. O zaman onu geri alıyoruz.
Mesela ben konumu soru olarak açmayı unuttum, bir arkadaş çözümü buldu. Ben konu sahibi olarak konuyu raporladım ama konu tipi değişip çözüldü olarak işaretlenmedi.Beğeni olayının asıl olayı gereksiz mesajların önüne geçmek. Yeni üyeler gelip teşekkürler diye mesaj yazıyor. Beğen butonu ne işe yarıyor?
En iyi cevaba/çözüme gelecek olursak öyle bir sistem var ama ne konu sahipleri konuları soru tipinde açıyorlar, ne de öyle olsa bile seçiyorlar. Onlara öğretme amaçlı. Ödül puanı veriyor. Hoş bir şey.
Bak bir örnek. Konuyu soru diye açmamış. Ama çözüldü diyor. Çözen kişi mecbur raporluyor, moderatörler de konu tipini değiştirip çözüm olarak seçiyor.
Başka bir örnek. Konu soru olarak açılmış. Konu sahibi çözüldü demiş. Ama seçmemiş. Seçebilecekken seçmemiş. Biz seçiyoruz mecbur.
Bu benim hoşuma gitmişti o vakitte ama gerçekten kel gibi hissediyordumBir ara tamamen kaldırılmıştı da beğenmemiştiniz saygıdeğer forum üyeleri. ''Ya çok kötü görünüyor.'' , ''Eee bomboş kaldı orası.'' gibi saçma cümleler ile de doldurmuştunuz.
Hatta ''Oylama yapılmadan kafalarına göre iş yapıyorlar.'' diyenler de vardı.
Eki Görüntüle 808201
Bunun isimlisiydi yanlış hatırlamıyorsam. Herkes eşit falan değil maalesef. Yüksek beğeniyi gören, rütbeyi gören, en iyi cevap sayısını gören vs. daha bilgili oluyor otomatik olarak.
Bu iş böyle yani, boş savunma yapmayın![]()
Gözden kaçmış, hata olmuş olabilir. Veya gerçekten bir sorun değildir. Veya o kategoride soru tipi yoktur. Her kategoride yok. Tekrar raporlar mısınız o mesajı?Mesela ben konumu soru olarak açmayı unuttum, bir arkadaş çözümü buldu. Ben konu sahibi olarak konuyu raporladım ama konu tipi değişip çözüldü olarak işaretlenmedi.
Bu tayfa gerçekten insanlara yardım eden kitle oluyor. Zaten böyle kişilerin beğeni avcısı olmadığı mesajlarından anlaşılıyor.@Uranhay Yani demek istediğim gereksiz olduğu aslındaHer ne kadar ''Her üye eşit, 500 mesajlı üye 100.000 mesajlı üyeden daha bilgili olabilir.'' desek de bu sözde kalıyor. Günde belirli 10 kişinin etiketlendiği bir sürü konu onaylıyoruz. Bu tayfa değişmiyor.
Yani, bomboş bir sistem. Belki sadece üye profilinde görünebilir ama konu içerisinde gereği yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.