Forumdaki "crack oyunlara destek yok" saçmalığı

Hocam sizin bu konudaki görüşünüz nedir?
Yönlendirme yapılabilir. Altın tepside sunmama taraftarıyım.
Konu dağılmasın.

Değildir tabii ancak emek hırsızlığı da bana göre bir suçtur.
Orası ayrı. Korsan için de bir şeyler olması lazım ama dağıtma kısmı daha çok sıkıntı. Yani dikkat ediliyor diyelim.

Orası ayrı. Korsan için de bir şeyler olması lazım ama dağıtma kısmı daha çok sıkıntı. Yani dikkat ediliyor diyelim.
Şöyle bir durum var, forumda korsana izin verilse bile takibi yapılamaz yani bazı korsanların içinde worm, trojan vb. şeyler dolu ve bunların önüne geçemezler e doğal olarak birisi gidip de bu siteden virüs bulaştı deyip şikayet ederse başlarına bela alırlar. Muhtemelen bunu da bildikleri için izin verilmiyordur.

Bu zamana kadar asla crack kullanmadım her türlü crack zararlı bir yazılımdır bilgi çalmasada bazıları sonuçta crack her türlü zarardır burada o severek oynadığınız oyunlar birinin günlerine aylarına yıllarını ele alıyor bu emeğe saygısızlık olur ondan parayı ödeyip oynamak en iyisi ama şu an Türkiye'nin ekonomisi falan çok kötü anlıyorum bunu ama çalışıp indirimde alabilirsiniz istediniz oyunu veya indirimsiz cidden insanların uğraşları ile korsan indirip uğraşmayın ama yani küçük bir çocuksa bu yazıyı okuyan kart falan çıkaramiyorsa oynasın ama bu yaptığı şeyin saygısızlık olduğunu değişmez ileride sevdiği oyunları satın alabilir.

@262364 almazlar. Hiçbir şey olmaz. Dizi/film sitesi gibi yer sağlayıcılığı bile yapılmayacak. Sadece daha fazla yardımcı olunacak. Dediğim gibi altın tepside sunma olayı kesinlikle olmaz, yönetim kabul etmez.

Virüs olan sayısı yok denecek kadar az. Nereye bakacağınızı bilirseniz sıfıra yakın. Ömrünüzde belki bir, belki iki kere karşılaşırsınız. Onları da antivirüsler tespit eder muhtemelen. Ama gidip Türk sitelerden indirirseniz veya nereden edineceğinizi bilmiyorsanız her şey olabilir. Etrafta virüs virüs diye dolaşanlar genelde böyle kişiler.

Kural 19:
Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
  • Kullanıcının ilk konusu.
  • Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
  • Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.
Yazılana göre oyun hiçbir dijital platformda satılmıyorsa destek verilebilir, onun haricinde emek hırsızlığı olduğu için verilemez bence. Zaten vermişler forum kurallarında.

Ayrıca benim lafım Sosyal kurallarına değil. Crack oynamak zorunda olduğumuz oyunda sorun yaşadığımızda kullanıcıların "kOrsANa dEStEk yOk yHa" demesi. Sıkıntı bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı