Forumdaki en yönlü üyeler kim?

Kimlerdir bilmiyorum ama ben onlardan biri değilim. :D

Öyle deme yahu. Ben senin yorumlarını seviyorum. Tiguan nasıl bu arada? Gerçi karantinada süremiyoruz ama umarım memnunsundur.

Meslektaşım diye @bitwise 'ı da eklerim bu konuya. Yalnız kendisi baya hızlı. Ben konuya gelene kadar detaylı bir yorum yazmış oluyor. İş hayatında da agile metodoloji kullanıyor sanırım.
 
Sosyal'de sadece sistem toplama konularında takıldığımı sanıyordum. Ayrıca bu hesabı iki kişi kullanıyor ;) Bize atıfta bulunduğun için teşekkürler.
Siz şu an Fryzen Jr. misiniz? Babanıza çok selamlarımı iletiyorum, forumda olması gereken bir isim.
 
Eski ve aksi bir üye olarak diyebilirim ki, @BERWAR iyidir. Bu arada bende öyle çok yönlü biri falan değilimdir, sinirlenip uyarı alıyorum çok zaten, ha birde @MF iyidir eskilerden.
Edit: Adını unutmuştum tabiki de @SypeR en sevdiklerimden.
 
Son düzenleme:
Birden fazla konuya yazan üye benim aklıma az geliyor nedense. Belli bir kategoride faaliyet gösteren bilgili üye sayısı fazla onları yazmayacağım.

Uçak ve donanım kısımlarında @Jira var.

Bilim, Felsefe, uçak kategorisinde @painkiller var.

Bilim, Felsefe, yazılım konusunda @bitwise var.

PC bileşenleri ve Telefon konusunda @SypeR var. O da artık girmiyor pek ara ara ROM sorularına falan cevap verirken görüyorum sadece, eskiden daha aktifti.

Eskiden daha fazla vardı o arkadaşları göremiyoruz şimdi.

Yetkili üyeler arasında da PC ve Telefon noktasında @Asım Demir var.

Fotoğrafçılık, Formula 1, PC bileşenleri @SideWinder var.

Kimlerdir bilmiyorum ama ben onlardan biri değilim.
Eskiden yazıyordun ya.

Bilgisayar teknik elemanlığından, sistem mühendisliğine kadar uzandığım bilişim sektöründe 9 yıl çalıştım. 2015 yılında asıl işimi bıraktıktan sonra bir daha bu konuları takip etmedim. Ne yeni çıkan parçaların birbirlerine karşı iyi taraflarını biliyorum ne de fiyatlarını. Sadece kendime sistem toplayacaksam ya da yeni laptop alacaksam piyasaya bakınıp kıyaslıyorum o kadar. Laptoplar konusunda da durum aynı.
Ben senin kadar PC pazarını boşlamadım ama bana da artık ilgi çekici gelmiyor, neden öyle bilmiyorum. Heyecanlandırmıyor nedense artık beni.

Yarısı araştırma üzerine 3000'in üstünde kitap olan bir kütüphaneye sahibim ancak Bilim konularına hiç dalmıyorum, kavgalarla uğraşmak istemiyorum.
Bilim kategorisi eskiye göre kullanıcılar tarafından artık daha popüler hale geldi. @painkiller ve @bitwise başta olmak üzere bilgili insanlar var. Buradaki kavgalar beni de bıktırdı, beni bile bıktırmışsa demek.😀 Yine bilim kategorisine yaz bence güzel tartışmalarda olabiliyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı