Forumdaki RDR2 Türkçe yama hakkındaki teorim

  • Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2B
Halihazırda devam eden oyuna bu yamayı ekleyebilir miyiz? Yoksa yamayı kurduktan sonra oyuna baştan mı başlamamız gerekiyor? Bilgi verebilen olursa sevinirim.
 
Hocam bende bu yamayı indirdim ama küfürler biraz sansürlü gibi geldi :) Ondan biraz makineye kaydı görüşüm. Bir de font hatası devam ediyor bende.
Kurulu dizinin klasör adı Türkçe karakter içermemelidir. Dikkat et yeniden kurulum gerekebilir. Bu arada çeviri harika. Tam tadında olmuş. Doğala çok yakın.
 
Merhaba, biliyorsunuz ki @The Towande hocamın paylaşmış olduğu bir yama bulunuyor. Ben yamayı yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Yani bazen öyle şaşırdığım yerler oluyor ki, makine çevirisi olması imkansız bana göre. Biliyorsunuz ki Anonymous Çeviri de bir yama hazırlayıp sonra telif haklarından dolayı iptal etmişti. Acaba bu yama o yama olabilir mi? Çünkü kusursuz bir yama ve insan eliyle çevrildiği çok belli. Birkaç gündür bu konu aklıma takılmış durumda. Siz ne düşünüyorsunuz?
Not: Amacım hiçbir şekilde iftira atmak vs. değildir, sadece merak ettiğim için bu konuyu açtım.

Öyle zaten. Orijinal yama Anonymous Çeviri'nin Rockstar Games tarafından yayınlattırılmayan yaması. GPT-3 yama yapan bir grup var, isimleri Makine Çeviri. Şuan kullanılan yamanın ve sosyalde konusu olan yamanın da kaynağı bu grup. Bu grubun discord adreslerinde 1 yıldan uzun süredir bulunuyorum. Grupta söylenen bilgi ise Anonymous Çeviri bünyesinde bu yama üzerinde çalışmış bir kişinin yamayı yayınlamaları için kendi isimlerinden bahsedilmemesi şartıyla Makine Çeviri grubuna vermiş olmaları. Bu yama Makine Çeviri tarafından para karşılığı ile Anonymous Çeviri'den alınmışta olabilir veya çeviri zaten elimizde kaldı, bari verelim demişte olabilirler. Kimse aylarca uğraştığı bir emeğin köşede tozlanıp yok olmasını istemez.​
 
Öyleyse daha iyi değil mi? Ayrıca anonymous un server sistemi var eğer o çeviri olsaydı direkt yasaklanırdı diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı