Forumlara başlama nedeniniz nedir?

BrewsteR

Hectopat
Tam kaç ay oldu kayıt olalı bilmiyorum ama çok gıcık alırdım forumlardan. (İçeriğini bilmediğim içince önyargım sayesinde)

PC toplamak için araştırma yaparken kendimi burada buldum.
PC topladım 1-2 ay olacak ama 2 gün Technopat'a girmesem olmuyor.

Başka forumlarda da gezindim ama hem karma karışık, hem biraz cıvık insanlar vardı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Not: Konu sohbet, muhabbet için açılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşın önerisiyle uğradım. PC ile yakından uzaktan alakası olmayan bir insandım. Okuduğum bölümle falan da alakası olmayınca tabii ki hiç merak sarmadı PC vs. Neyse bir gün okul ve kendim için bilgisayar şart oldu, almışken kaliteli alalım, kaliteli önerilerle alalım diye arkadaşın tavsiyesiyle buraya üye oldum.

Arkadaşlar güzel de yardımcı oldu, sistemi aldım. Sonra ortamı sevince, mesaj yaza yaza 3 yıl geçirdik işte burada.

Bunun dışında Ekşi'de ve birkaç havacılık sitesinde takılıyorum. Bu işleri biraz daha çözersem hobi olarak kendi havacılık sitemi açacağım. :)

Yıllar önce PS3 alacaktım. Yıllar önce dediğim, daha Türkiye'ye gelmemiş bile. Suudi Arabistan'dan alacağım. Araştırırken bir site buldum. Orada 3 sene takıldıktan sonra oyun için başka bir forum buldum, orada ise 8 yıllık üyeydim. Üyeliğimi yılbaşı sildirdim. Forumlar gerçekten güzel oluşumlar fakat çok üyeli olunca amacından sapıyor maalesef. Teknoloji değil siyaset forumuna dönünce, herkes kavga dövüş ortamında olunca forumu bıraktım.

Technopat'ı sevdim ama. 10-12 sene evvel Recep Baltaş'ı, Level'da takip ederdim. Bu siteye de bir şans vereyim dedim ve bu seviyeli ortam gayet hoş. Yönetim biraz sıkı gibi geliyor insanlara ama inanın böyle olmasa, seviye çok düşer arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı