Forumu Bırakabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atalarının sana miras bıraktığı dili doğru şekilde kullanmayı Pollyannacılık sanıyorsan, diyecek pek bir şey yok.
Bunu teknoloji forumunda sergilemek, dahası sergilemezsek ceza yememiz çok saçma bence. Türkçe dersinde miyim teknoloji forumunda mıyım belli değil.

Yer işaretlerimde kayıtlı olmasını geçtim, kullanıcı adım ve şifrem otomatik olarak kayıtlı olmasa ben bile gireceğimi sanmıyorum. Bazen girip, ilgimi çeken ya da kafa dağıtabileceğim konulara bakıp çıkıyorum. Maalesef genel olarak virüs sonrası üye sayısındaki patlama sonucunda her yerde olduğu gibi burada da kalite düştü. Yine de en temiz forumlardan birisidir, taş gibidir.

Hayır var. Şu konunun ilk mesajına bak silinmediyse.
Sizi kast etmedim ben.

Güldürme ya mesaj bu hocam. İşlemciye 3V veren var mı?

2021-04-09 22.00.53 www.technopat.net c95ec623917b.png

Atalarının sana miras bıraktığı dili doğru şekilde kullanmayı Pollyannacılık sanıyorsan, diyecek pek bir şey yok.
Bunun ata ile ne alakası var güzel kardeşim? Ben neden internet ortamında bir yazıyı 10-15 defa kontrol etmek zorunda bırakılıyorum? Sanki kurumsal e-posta atıyoruz. Böyle saçma iş mi olur? Vay efendim "dünya" kelimesini "Dünya" olarak yazsak, hop tartışmanın ortasında ceza yiyoruz. Sanki insan değiliz biz... Hayır yeri geliyor, şunu da yaşadım ben; yazıyı yazmışım, sonradan farketmişim, tam düzelteceğim, adam anında cezayı yapıştırıyor. 🤣 Daha kulenin haberi yok be mesajı yazdığımdan...

Kim ağır küfürler etmişti?
Çoğu kişi, hatta belki kemik kitle üyeleri bile. O konuya bakarsan anlarsın.
İmla kurallarının önemli olduğunu düşünsem de bunun cezası ban olmamalı.
+1
Kardeşim öyle konuşan yok. "SSD" kelimesini "ssd" yazdım diye bayağa tartışmanın ortasında ceza yiyorum. Abartıyoruz dediğimiz olay bu.
+1
Foruma tam bir yenilik gelmeli, yavaş yavaş düzeltilmeli.
Düzelirse belki şans verebilirim foruma.

Witcher overrated dedikten sonra senle işimiz bitti zaten :mad: (!)
Sağlıcakla kal dostum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı