Forumu Bırakabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumun açılalı 10 seneden fazla olmuştur ve 390K üyesi var. Hatta yarısı aktif bile değildir diye düşünüyorum. Buranın daha fazla büyük bir forum olma potansiyeli var ama TDK gibi davranmaları çoğu üyeyi başka forumlara yönlendirmiş. Hatta kaçan üyelere de hak veriyorum gerçekten. Bu forumun bu kuralları aşırı abartılı geliyor bana.

Burası Türkiye'nin en gelişmiş teknoloji forumu hâlâ. Yazım kurallarına dikkat edilmez ise burası DH'e döner. Burası sert kuralları ile kendine en kaliteli üyeleri toplayan bir forum.

Türkçe dersinde miyim teknoloji forumunda mıyım belli değil.

Çok enterasan hakkaten. 6000 mesajı olup Türkçe yazım kurallarından dert yanmak. Kimse sizi zorla tutmuyor burada. Cezalar son yıllarda hafifletilmesine rağmen hâlâ çıkıp yazım kurallarından dert yanıyorsanız kendinize bahane arıyorsunuz demektir. Kendi dilinizi düzgün yazmak niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamış değilim, siteye kayıt olduğunuzdan beri bu kuralları biliyosunuz yeni mi başınıza dank etti? Sıkılabilirsiniz, artık zevk vermiyor olabilir, tercih sizin. Foruma girmek gibi zorunluğunuz yok, istediğiniz zaman bırakabilir, istediğiniz zaman girebilirsiniz. Kimse de keyfi ceza vermiyor. Yetkililer hata yapabiliyor, yapacak insanız sonuç olarak, hata yapan da gereken özrünü diliyor. Yazım kurallarını da bahane etmeyin bir zahmet bu kadar mesaj yazmışken. Sizin tercihiniz artık, katkılarınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı