Forumun çok monotonlaştığını düşünüyorum

Forum ne kadar monotonlaşmış, kirlenmiş veya güzel üyelerini kaybetmiş olsa bile günde belki 3-5 kişiye yardımcı oluruz ya da bir bilgi almış oluruz ya da indirimden bir ürün kaparız diye giriyorum ben. Hem işte boş vaktimi dolduruyorum. Bazı şeyleri görmezden gelin. Boş insanlarla da laf anlatmak için debelenmeyin.

Sosyal hayatınızdaki boşluğu forumla aşk, kardeşlik, dostluk yaşamaya çalışarak doldurursanız bir süre sonra böyle bir post açarsınız.
Forumu herhangi bir dostluk-aşk yaşamak vs. amaçlı kullanmadım ve kullanmayacağım da. Sadece boş zamanlarımda zaman geçirmek amaçlı kullandım bugüne dek. Biraz fazla kullanmış olabilirim, buradaki herkesin yaptığı gibi. Ama forumun eksiklerini söyleyince de forumu koruma amaçlı böyle bir şey yazmanız saçma olmuş. Kimin ne amaçlı kullandığı sizi ilgilendirmez.

Özellikle kendini bir şey sananlardan aşırı tiksinmeye başladım. Kendilerini diğerlerinden üstün görüyorlar ve hoşlarına gitmeyen mesajlara toxic bir şekilde ''hahaha'' atıp geçiyorlar.

Yönetim konusunda zaten sıkıntılar vardı ve var, öyle böyle bir ego var ki bu moderasyon konusunda. Şu metindeki konuma girerseniz egolarından dolayı kendi hatalarını göre göre kabul etmeyi reddettiklerini net bir şekilde görebilirsiniz. Hem suçlular hem güçlüler. Gerek yönetim gerek de bazı üyeler olarak rezil bir halde ne yazık ki forum. Bu şekilde giderse düzelmesi zor.

Her gün bakınca bir süre sonra darlıyor ben de aynı düşüncedeyim dön dolaş aynı konular.

Ben bu konuya niye gülücük atmışım sebebini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky ile tam tarama yapın hocam.
Ek olarak bazı yeni gelen üyeler bazı şeylere hiç dikkat etmiyor adamın 300 mesajı var hala nokta koymuyor.

Ben de aynı fikirdeyim. Kitlede genel bir bozulma olduğunu görüyorum. Ülkenin tamamında bozulma var zaten de bu forumda ayrı bir problem var. Okullar açıldıktan sonra düzelmezse yavaş yavaş salmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Az önce bu konudan çok daha kötü bir konu gördüm. Adam mastürbatör tavsiyesi istemiş, moderatör bunu neden onayladı acaba?

Ben de forumda yeni sayılırım, arada bilgi edinmek için eski konulara bakıyorum ve 2020 2021'deki ortam bile gayet güzelmiş aslında. Bu sadece ilgili olduğum kategoride değil de hepsinde geçerli gibi.

Aynen öyle hocam mesela sizden önce laptop kategorisinde @Radeon RX 5500M hocamız vardı Monster notebook ve MSI modellerini onun rehberleri sayesinde öğrenmiştim.

Pandemi sonrası okulların açılmasıyla birlikte bu forumda bu hale döndü maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…