Forumun kitle kalitesi mi düşüyor?

Karaboğa61

Decipat
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
1.343
Makaleler
2
Çözümler
3
Fark ettiyseniz son zamanlarda forum boş insanların işgali altında. Eskiden bilgili abiler vardı bilim teknik ince konular paylaşılıyor detaylı veri analizleri yapılıyordu biz de keyifle takip ediyorduk şimdi nerede o eski kalite? Neden sürekli geyik muhabbeti ve basit şeyler döner oldu?
 

Adsız.png
 
Evet. Her önüne gelen iyi/kötü üye oluyor. Kaliteyi belirli standartlara çıkarıp orada stabil tutabilmek için ortada bir ayrıştırma yolu olmalı; lakin bunu mutlak biçimde sağlayabilmek herkes adına zor. En azından asgarî oranlara indirgemek adına kafa yorulmalı. Ucu açık beklentilerin de bağlanabilir bir noktası yok çünkü.
 
Ben 82'den beri buradayım, çok değişti çok (!). Yine bugüne şükür, ergenler kasım-aralık aylarında günde 15 tane "sevdiğim kız bla bla" başlıklı konu açıyordu. Şimdi o yok. Ama şahsen yönetimin kuralları çok esnettiğini düşünüyorum. Eskiden öyle banlar yerdim ki. Moderatörler TDK'de çalışıyor sanırdım. Şimdi ''-de'' ''-da'' yanlışı yapsam ceza yemediğim oluyor. Bence bu etken ergenlerin daha da doluşmasına olanak sağladı.
 

Geri
Yukarı