Ya bu gün ben de alacağım ya da çok zaman sonra.
Demo hoşuma gitti, fiyatı da yükselecekmiş yarın.
Kesinlikle alınır.Alınır yani?
PC'de çevrimiçi oynamak için Live Gold lazım değil.Millet size zahmet bana da yardımcı olun. PC için alacağım. Online için Xbox Live Gold gerekli mi?
Klavye ile zevk alınıyor. Forza Horizon 3'ü 1 seneden fazla oynadım, Forza Horizon 4'ü de şu an oynuyorum. Forza Horizon arcade bir yarış oyunu ve kontrolleri son derece rahat.Klavyeyle zevk alamazsın o fiyata 2.el G25 al.
Kesinlikle katılıyorum.Evet klavye ile oynadım.
Klavyeyle kontrolü The Crew 2'ye göre kat kat daha iyi.
Game Pass yarından itibaren 59 lira.Ben de Game Pass ile oynayacağım konsolda, online için para gerektiriyor ancak PC'de oynayacaksan çıkışına yakın haberleşip birlikte İngiltere'yi turlayabiliriz.
PC'den oynayacaksan çıkışına yakın haberleşip birlikte oynayalım İngiltere topraklarını.
Çıkar çıkmaz almak artık daha karlı oldu, örnek Asus monitör: 19.000 liradan çıktı şuan 22.000 lira civarı.
Game Pass aylık 29 lira.
Hocam ciddi misin fiyat artacak mı tam da yarın alacaktım.Ya bu gün ben de alacağım ya da çok zaman sonra.
Hocam ciddi misin fiyat artacak mı?
Güncelleme: 15 Ekim 2018 itibari ile Xbox Türkiye kur yüzünden fiyatlara zam yapıyor ve aylık 29TL olan Game Pass 59TL, yıllık 189TL olan Gold Live ise 439TL olarak Türk oyun endüstrisine derinden bir darbe vuruyor.
Üzülerek söylüyorum ki Xbox'ın uygun fiyata oyun politikası dönemi artık sona ermiştir. Malum bende Game Pass aboneliğimi iptal etmek zorundayım yeni fiyat politikası yüzünden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.