Forza Horizon 4 Alınır mı?

Kesinlikle alınır.

Millet size zahmet bana da yardımcı olun. PC için alacağım. Online için Xbox Live Gold gerekli mi?
PC'de çevrimiçi oynamak için Live Gold lazım değil.

Klavyeyle zevk alamazsın o fiyata 2.el G25 al.
Klavye ile zevk alınıyor. Forza Horizon 3'ü 1 seneden fazla oynadım, Forza Horizon 4'ü de şu an oynuyorum. Forza Horizon arcade bir yarış oyunu ve kontrolleri son derece rahat.

Evet klavye ile oynadım.
Klavyeyle kontrolü The Crew 2'ye göre kat kat daha iyi.
Kesinlikle katılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Game Pass ile oynayacağım konsolda, online için para gerektiriyor ancak PC'de oynayacaksan çıkışına yakın haberleşip birlikte İngiltere'yi turlayabiliriz.

PC'den oynayacaksan çıkışına yakın haberleşip birlikte oynayalım İngiltere topraklarını.

Çıkar çıkmaz almak artık daha karlı oldu, örnek Asus monitör: 19.000 liradan çıktı şuan 22.000 lira civarı.

Game Pass aylık 29 lira.
Game Pass yarından itibaren 59 lira.

Hocam ciddi misin fiyat artacak mı?
Güncelleme: 15 Ekim 2018 itibari ile Xbox Türkiye kur yüzünden fiyatlara zam yapıyor ve aylık 29TL olan Game Pass 59TL, yıllık 189TL olan Gold Live ise 439TL olarak Türk oyun endüstrisine derinden bir darbe vuruyor.

Üzülerek söylüyorum ki Xbox'ın uygun fiyata oyun politikası dönemi artık sona ermiştir. Malum bende Game Pass aboneliğimi iptal etmek zorundayım yeni fiyat politikası yüzünden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı