Forza Horizon 4 Alınır mı?

230275

Kilopat
Merhabalar Forza Horizon 3 almak istiyordum ancak oyunun dördüncüsünü görünce bunu almak istedim 228TL ön sipariş fiyatı dahada düşer mi sizce?

Fiyatının düşmesi gerekiyor, uzun vadede olabilir ama ön spariş fiyatları her zaman (bazı istisnalar dışında) standart sürümden fazla olur ve oyun çıktıktan sonra 1 ve ya 2. genel indirim zamanlarında (yılbaşı vb gibi) indirime girer.

Arkadaşlar bende almak istiyorum fakat direksiyon setim malesef yok. Sizce klavye yeterli mi?

Forza XBOX oyunu olduğu için rahatlıkla tuşlarla oynayabiliyorsun ama yüksek sistem gereksinimleri ve anlaşılamayan takılma sorunlarıyla karşılaşırsan şaşırma. Optimizasyon kötü olabiliyor.

Forza Horizon 4 bence Noel'de indirime girebilir, Forza Horizon 3'de yılın aynı zamanlarında çıkmış ve ilk Noel'de indirime girmişti.

Forza Horizon 4'ü 1 ay oynamak için Xbox Game Pass satın alabilirsiniz, Game Pass şu an 1 aylık 1 TL kampanyasında. Xbox Game Pass 1 Aylık 1 TL

Son düzenleme:
Almadan önce kesinlikle sisteminize, özellikle işlemcinize, dikkat ederek alın. Onun haricinde, geri kalan her şey FH3 kadar güzel ve daha iyi.

FH3'e göre daha iyi ama işte şu trafiğin tersten akması insanın canını sıkıyor. Onun dışında online oynanmazsa belli bir aradan sonra sıkıyor. Arkadaşınla falan online oynaman daha zevkli hale getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…