Forza Horizon 4 ekran görüntülerim

Daha böyle gerçekçi falan olsun diye pek modifiyeli bir araç kullanmadım. Zaten daha detaylı JDM car yapmayı öğrenemedim. Yoksa ben de ağır R33 ve Evo hayranıyım. NFS Heat'de çok SS'lerim vardı hatta çok güzel JDM araçlar yapmıştım fakat silmek zorunda kaldım. Özellikle bir subaru imprezam vardı ki... Görmeniz lazım.
Sizden güzel bir Nissan President görmek isterim eğer oyunda varsa. Camber teker şart :D
1603135680008.png

Sizden güzel bir Nissan president görmek isterim eğer oyunda varsa. Camber teker şart :DEki Görüntüle 707744

Camber teker yok yahu maalesef. Bu modifiye çeşitliliği konusunda biraz NFS'yi aratıyor bana fakat diğer bütün konularda Forza aşırı fark atmış. Aslında karşılaştırmamız pek doğru değil, çünkü Forza NFS serilerinin aksine simülasyon oyunu.

Siz de bu ekran görüntülerini siteden indiriyorsunuz değil mi? Eğer değilse hangi klasörde olduğunu yazabilir misiniz?

Siteden indirmiyorum, oradan indirince net çıkmıyor. Ve Forza yazısı oluyor. Dotoğrafı ayarlayında backspaceye basıp arayüzü kapatıyorum. Sonra da alt+F1 ile SS alıyorum. NVIDIA'da alt+F1 AMD'de hangisi bilmem. Benimkiler videolar kısmında Forza Horizon 4 diye bir klasör var oraya kaydoluyor otomatik.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı