Forza Horizon 4 sadece simülasyon olarak oynanabilir mi?

Hep bir sahne girişi falan oluyor. İstediğim araba için cr biriktirmem gerekiyor, en son paketi aldığım halde. Bu durum çok kötü.

Fortune island. Orada birkaç saat oynayarak 10M cr kazanabilirsiniz 10 farkli gorev var.
Nasil alinir; sadece fortune island a ozel nufus kazandikca yeni gorevler ve hazineler aciliyor her gorevden 1M cr aliyorsunuz.
yapmadiysaniz drift gorevi zor(bana gore)

Oyun ilk başta size tüm mevsimleri tanıtıyor. Bir kaç saat oynarsanız 4 mevsim bittikten sonra sizi mevcut sezona atıp serbest bırakıyor. Oradan da istediğiniz gibi takılabilirsiniz. Ama emin olun oyun yarış yapmadıktan sonra çok sıkıcı geliyor.

Hep bir sahne girişi falan oluyor. İstediğim araba için cr biriktirmem gerekiyor, en son paketi aldığım halde. Bu durum çok kötü.

Oynadığım zamanlar hiç kendim yarışa girmiyordum 3 kuruş para geliyordu zaten arada bir gelen kutusunda 20 VIP şans çarkı gibi şeyler geliyordu onlar sayesinde neredeyse çoğu arabayı alabiliyordum.

Oyun ilk başta size tüm mevsimleri tanıtıyor. Birkaç saat oynarsanız 4 mevsim bittikten sonra sizi mevcut sezona atıp serbest bırakıyor. Oradan da istediğiniz gibi takılabilirsiniz. Ama emin olun oyun yarış yapmadıktan sonra çok sıkıcı geliyor.

NFS gibi bir oyun olmadığı için bu oyunun sadece gezme oyunu olduğundan eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı