Forza Horizon 4 Steam sorunlu mu?

1) sinematikler, yarış başı ve sonlarında droplar.
2) rastgele zamanlarda düzensiz crashlar.
3) arkadaşımla birlikte girdiğimizde mapte gözükmemesi gibi küçük buglar.
Bunlar benim Steam versiyonunda yaşadığım hatalar. 3. hatayı daha yeni aldım saçma bir şey.

Game Pass'te oynuyorum oyun içinde en ufak bir takılma ve drop yok fakat oyuna ilk girişte başlat dediğimde bi takılma oluyor arayüzde yarışlar yüklenirken takılmalar oluyor bu herkeste oluyor galiba.
 
Oyunda şu an 4 saati geride bıraktım bir hata sorun ile karşılaşmadım fakat olmayacağı anlamına gelmiyor tabii ufak tefek sorunlar vardır; oyundan atması, FPS düşmesi gibi sorunlar çıkabilir.
 
Game Pass'te oynuyorum oyun içinde en ufak bir takılma ve drop yok fakat oyuna ilk girişte başlat dediğimde bir takılma oluyor arayüzde yarışlar yüklenirken takılmalar oluyor bu herkeste oluyor galiba.

Hocam hepsi tamam da crash yiyorum devamlı ve Steam versiyonunda oluyor sadece. Arkadaşlarımın yarısında hiç crash olmazken diğer yarısı benim gibi devamlı crash yiyor.
 
Konuyu 1 buçuk yıl sonra devam ettiriyorum. Sorunlar hala devam ediyor. FPS drop hiç yaşamadım. Başlarda günde bir kez, eve girişte enter'a basınca oyundan atıyordu. Şimdi bunun yanında oyun sık sık donuyor. Güç bela yarışı 1. bitiriyorsun, ilk gelen ekranda hop donuyor. Sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorsun. Ve bu sürekli oluyor artık. Oyundan fazlasıyla soğudum. En son hız kamerasından geçerken flaş patladı, ekran bembeyaz oldu, dondu kaldı. Kapattım ve bir daha açmadım. Oyun gerçekten çok güzel ve eğlenceli ama giresim gelmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı