Forza Horizon 4 Steam sürümü FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Lastx1

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2020
Mesajlar
68
Çözümler
1
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, Steam sürümünün hala hatasız olmadığını ve sorunlarının bulunduğunu biliyorum fakat sorun yaşamadığını söyleyen kullanıcılarda var bu yüzden bende acaba benden kaynaklı bir sorun olabilir mi diye bilen arkadaşlara danışmak istedim. Ben oyunda benchmark modunda test yaptığımda hiçbir şekilde FPS düşmesi veya stutter yaşamadım fakat açık dünya kısmında araba sürerken FPS'im 5-10 FPS arası bir düşüş yaşıyor ve bu düşüş anında ekran kartı kullanımı yaklaşık olarak %5-10 arası bir düşüş yaşıyor. Oyunu Game Pass üzerinde daha önce oynama fırsatım olmuştu ve gayet sorunsuz bir şekilde oynamıştım. Yani oyunlardaki yarışlarda problem yaşamazken açık dünyada FPS droplar yaşıyorum. Steam kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat sizin de görüşlerinizi almak istedim. Oyun hard diskte kurulu.

Sistem:
Ryzen 3600 3.6GHz (stok fan)
ASUS B450M-K
G.Skill 8x2 3200MHz RAM.
ASUS RX 5600 XT EVO.
Seagate 1TB 7200RPM hard disk.
Toshiba rc 500 SSD.
Corsair Carbide Spec Delta 650W +80
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun Steam sürümü bozuk, senden kaynaklı bir sorun değil. Eğer HDD'de bir sorun olduğunu düşünüyorsan SSD'ye kurabilirsin oyunu. Fakat bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Oyunun Steam sürümünün bozuk olduğunu biliyordum. Fakat acaba yanlış yaptığım ya da yapmadığım bir şey var mı diye danışmak istedim yanıtın için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı