Forza Horizon 4 Steam versiyonu

Tamamdır, teşekkür ederim. Zam gelme olasılığı yüksek anladığım kadarıyla. O zaman dediğiniz gibi şimdiden almaya bakayım ben. Benim oyunla ilgili tek tek şüphem şu. Gamepass ile oynadığımda geç algılama sorunu yaşıyordum. Yani sağa dönerken 1 saniye sonra tepki veriyordu oyun, bu da canımı sıkıyordu. 8 GB RAM var, önerilenlerde yeterli aslında. Neyden kaynaklanıyor bilmiyorum, ama buna rağmen yine de almayı planlıyorum.

Teşekkür ederim tekrardan yazınız için

Tahminin ne zaman düzeleceği yönünde? Ona göre alacağım da.
Ben yalvar yakar para alıp oyunu satın aldım çünkü Steam ne zaman adam akıllı bir sorun kalmadı derse o zaman bu oyunun fiyatı Microsoft fiyatıyla yarışacak. Bu kadar kişi almışken mecbur bir optimizasyon güncellemesi gelecek.
Gamepadle vs. denediniz mi?

O bahsettiğin input lag, tamamen donanımsal kaynaklı da olabilir. Tüm sistemini ve kullandığın kontrolcü veya klavyeyi söyleyebilir misin?
Ek olarak ben R5 1600 ve 1050 Ti ile FH3 oynarken bile 8GB RAM'in sınırda olduğunu hissediyordum, bence imkanın varsa RAM yükselt.

I5 4460
RX 570
8 GB RAM
Razer Cynosa Chroma.

4 GB'lık yükseltebilirim. Zaten onun için para biriktiriyorum, kısa zaman sonra alacağım. Ama depolama alanımda da sıkıntı var. Forza'yı yükleyemiyorum.

Gerçketen büyük rezillik. Umarım düzelir.

Sea of Thieves gayet başarılıydı. Onun gibi olmasını beklerdim Steam'de açıkcası.

İ5 4460
RX 570
8 GB RAM
Razer Cynosa Chroma.

4 GB'lık yükseltebilirim. Zaten onun için para biriktiriyorum, kısa zaman sonra alacağım. Ama depolama alanımda da sıkıntı var. Forza'yı yükleyemiyorum.
Hocam konuyu aşırı dağıtmak istemiyorum ancak senin sorun bence RAM ve işlemciden, biraz eski bir DDR3 sistemin var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…