Steam Forza Horizon 4 tekrardan indirimde! 4 USD

Daha düşük fiyat aldı diye kafayı yedim bir anlık, iyi almamış.

Bence sırf almak için almayın... Oyun gerçekten çok iyi ama güncel versiyonlarını oynamak varken gidip eski oyunları alıp kütüphanenizde biriktirmeyin.

Bende 3 yıldır game Pass var, Forza Horizon 4'ü 5-10 saat oynamışımdır. FH5'i de 40-50 saat civarı oynadım. Yarın FH6 gelse direk oynarım ama 4'e 5'e falan şu an çok bakasım gelmiyor yani. Sırf Steam'den kalkıyor diye adamlara para kazandırmayın. Kesin oynayacaksanız alın.
Satıştan kalıcı olarak kaldırılacak bir oyunun kütüphanede olması genel olarak iyi bir şey. Şimdi olmasa bile bir gün indirip oynayacaksın.

Ultimate versiyonunu aldım ben direkt. Merak ettiğim bir şey var, Game Pass'de kayıtlı olan araçlarımız, vs. Steam'den oynarken de oluyor mu yoksa sıfırdan mı başlamak gerekiyor?

Bence sırf almak için almayın... Oyun gerçekten çok iyi ama güncel versiyonlarını oynamak varken gidip eski oyunları alıp kütüphanenizde biriktirmeyin.

Bende 3 yıldır game Pass var, Forza Horizon 4'ü 5-10 saat oynamışımdır. FH5'i de 40-50 saat civarı oynadım. Yarın FH6 gelse direk oynarım ama 4'e 5'e falan şu an çok bakasım gelmiyor yani. Sırf Steam'den kalkıyor diye adamlara para kazandırmayın. Kesin oynayacaksanız alın.

Forza 5 bakılır ama yani bir tık :D

MP'nin boş olacağını sanarak almaktan çekinenler varsa Eliminator modunda oyuncu sayısı hala ortalama 40-50yi buluyor, normal gezenler de az değil, bilginize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı