Forza Horizon 4 vs The Crew 2

The Crew 2 de arabalar çok pahalı değil. Biraz abartı olmuş yorum. Forza daha iyidir fakat The Crew 2 de sizin anlattığınız kadar kötü bir oyun değil. Asla en küçük hatan da 30 saniyede arabalar belirmiyor. Oynayan birisi olarak bu yorumun gerçekliğinin olduğunu düşünmüyorum.

Bende beliriyordu aynı oyunu oynamıyorsak bilemem ama 20 30 saniye fark atıyordum az yavaşlasam ya da bir yere çarpsam arkama bir bakıyordum hepsi gelmiş beni geçmek üzerelerdi zamanında 80 lira verip almıştım bir de bu oyunu.

Bende beliriyordu aynı oyunu oynamıyorsak bilemem ama 20 30 saniye fark atıyordum az yavaşlasam ya da bir yere çarpsam arkama bir bakıyordum hepsi gelmiş beni geçmek üzerelerdi zamanında 80 lira verip almıştım bir de bu oyunu.
Normal bir yarışta 12 saniye fark attığımda zar zor beliriyor araçlar. Zaten normal haritada 20-30 saniye fark atabileceğinizi söylüyorsanız bu oyunda dünya sıralamasına girmeniz gerekir. Forza 4 ezici üstünlüğü olan bir oyun şüphe yok fakat The Crew 2 de eğlenceli bir oyun.

Crew 2 daha 1. oyundan daha iyi olamamışken nasıl FH serisinden iyi olsun. Kıyaslamak bile yanlış. Güzel şeyler denemişler oyun içinde fakat oynanış açısından beni hiç memnun etmemişti. 30-45dk dayanabildim o sürüş mekaniklerine. Son çıkan 3 NFS'den iyiydi hakkını yemeyeyim, ama Forza? Bilemiyorum.

Normal bir yarışta 12 saniye fark attığımda zar zor beliriyor araçlar. Zaten normal haritada 20-30 saniye fark atabileceğinizi söylüyorsanız bu oyunda dünya sıralamasına girmeniz gerekir. Forza 4 ezici üstünlüğü olan bir oyun şüphe yok fakat The Crew 2 de eğlenceli bir oyun.

20 30 saniye yapay zekaya fark atmak çok basit uzun yarışlarda atabiliyorsun fakat yapay zeka kötü, yarışlar Forza'da ki gibi eğlenceli geçmiyor. Bu oyunun en iyi yanı motorlar ve büyük bir açık dünya motor sürmek cidden çok zevkli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reklam yapıyormuş gibi yanlış anlaşılmak istemem. Bu soruyu çok duyduğum için geçtiğimiz haftalarda bi karşılaştırma videosu hazırlamıştım. Fikir verme açısından umarım faydası olur.

The Crew 2’nin genel yapısı grind üzerine tasarlanmış. Seri para kazanma açısından tekrar tekrar aynı şeyleri yaparken bulabiliyorsunuz kendinizi biraz tekrara düşebiliyor. Oyunu ilk öğrenme aşamasında elinizden pek tutmadığı için ilk saatler gelişene kadar oyundan soğuyan oyuncular da olabiliyor tabii. Oyunun yapay zekası arabanızı geliştirene kadar zorluyor. Araç level’i ön planda bu oyunda. Araba seviyesini geliştirdikçe kolaylaşmaya başlıyor yarışlar. Her 2 oyunun da kendine göre artıları ve eksileri var tabii.

The Crew 2'nin sürüş mekanikleri bayağı kötü fakat sesler cidden çok iyi, ayrıca motor da sürebiliyorsun. Fakat Forza ile karşılaştırılamaz, Forza çok daha gerçekçi hissettiren bir oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı