Forza Horizon 4'e 92 TL verilir mi?

Fazla yarış oyunu oynamadım ama oynadıklarımı FH 4 haricinde beğenmiştim.
Ben Game Pass'te 3 ay oynadım bitirdim. Sonra gittim Steam'den 30 vererek tekrar satın aldım. O kadar düşün.
Forza Horizon 4'te 10 saat oynayıp sıkılmıştım en fazla 30 saat dayandım, pek önermem yani o paraya gidip yemek yiyebilirsin.
Sevmeme sebebinizi anlayamadım açıkçası. Nesini sevmediniz? Ne bekliyordunuz?

Ben Game Pass'te 3 ay oynadım bitirdim. Sonra gittim Steam'den 30 vererek tekrar satın aldım. O kadar düşün.

Ben de Ultimate Edition aldım 2 saat bile zor dayandım o kadar düşün yani.

Beni eğlendirecek bir oyun bekliyordum o kadar fazla kişi tavsiye ediyordu güzel diyordu. Hızlı arabalar aşırı kolay ve fazla kayıyor oyunu oynayamıyorum. Ve yine hızlı arabalar w ye basılı tutunca dümdüz ileri gitmek yerine sağa sola kayıyorlar hemen. Her türlü şeyi denedim düzelmedi. En iyi yol tutuşu olan arabalara yapılabilen en iyi modifikasyonları yaptım yine düzelmedi.

Kişisel bir mesele ya oyun mevzusu benim için araba yarış oyunlarına fazla merakım olmadığı için bana pek eğlenceli gelmedi,CarX Drift Racing Online bu oyuna göre daha eğlenceli geldi mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı