Forza Horizon 4'ün Steam versiyonunda çok mu bug var?

havucarr0t

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, yakın zamanda Forza Horizon 4'ün Steam versiyonunu almıştım.
Oyun şu an iniyor fakat bazı yorumlar gördüm oyunun hataları ile alakalı. İlk intro da oyunun atması gibi büssürü hata varmış oyunda. Arkadaşlar, sizce bu buglar/hatalar yakın zamanda düzeltilir mi? Çünkü eğer bu hatalar düzeltilmezse oyunu büyük ihtimalle iade edeceğim benim fikrim bununla alakalı bir güncelleme getirecekleri yönünde çünkü bayağı bir oyuncu kazandılar. Siz de cevaplarsanız sorumu sevinirim teşekkürler :)

Çıktığı gün aldım ve indirdim bir bug ile karşılaşmadım şu ana kadar.
Edit: Kusura bakmayın karşılaştığım bir tanesini unutmuşum onu açıklayayım, kendi yaptığım bir mapte bazen checkpointleri saymıyor ve bu çok deli ediyordu.

Evet var. Açılmama ve bariz bir donma sorunu bulunmakta.

Bir de Ferrari xx599 evolution var oyunun en hızlı arabası downforce'u çok fazla giderken arka lastikler yere girebiliyor ve 500 basabiliyor. Bu artık yapımcıların bilerek yaptığı bir şey mi yoksa glitch mi bilemem.
Evet var. Açılmama ve bariz bir donma sorunu bulunmakta.
Ben şu ana kadar hiçbirini yaşamadım bunların.

Bir de Ferrari xx599 evolution var oyunun en hızlı arabası downforce'u çok fazla giderken arka lastikler yere girebiliyor ve 500 basabiliyor. Bu artık yapımcıların bilerek yaptığı bir şey mi yoksa glitch mi bilemem.

Ben şu ana kadar hiçbirini yaşamadım bunların.
Peki hatalar düzetilir mi?
Bence düzeltmek zorundalar çok kişi oyunu aldı ve oyun tekrardan canlandı yani Forza Horizon 4.5 gibi bir şey oldu anlayacağınız. Benim tahminimce 1 aya kadar düzeltilir çoğu.

Yani hatalar derken benim karşılaştığım 1 2 şey vardı bunlar da çok büyütülecek bir şey değildi. Tek sinir olduğun kendi yaptığım mapte checkpointi saymamasıydı ama onun da çözümünü buldum.
Ferrarinin hatasından düzeltilmemesi yanayım mis gibi 500 basıyor işte :D.

Yani hatalar derken benim karşılaştığım 1 2 şey vardı bunlar da çok büyütülecek bir şey değildi. Tek sinir olduğun kendi yaptığım mapte checkpointi saymamasıydı ama onun da çözümünü buldum.
Ferrarinin hatasından düzeltilmemesi yanayım mis gibi 500 basıyor işte :D.
Düzeltilir büyük ihtimalle 1 aya falan ve bence düzeltiğinde fiyatı artacak gibi duruyor. 92 TL'den 150 TL'ye çıkabilir belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı