Forza Horizon 5'e 100% save dosyası atılabilir mi?

Ali4820

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 5700X
Rtx 5060
16 Gb ram
Forza Horizon 5'e 100% save dosyası atabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bknz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi videomu burada görmeyi ummuyordum, paylaştığınız için teşekkür ederim. :) Ban riski olmadan save atmak mümkün değil. Eğer öyle bir şey isteniyorsa korsan sürüm için çektiğim videoya göz atabilir konu sahibi. Korsan sürümde online oynanamayacağı için ban riski de söz konusu olmaz.

Kendi videomu burada görmeyi ummuyordum, paylaştığınız için teşekkür ederim. :) ban riski olmadan save atmak mümkün değil. Eğer öyle bir şey isteniyorsa korsan sürüm için çektiğim videoya göz atabilir konu sahibi. Korsan sürümde Online oynanamayacağı için ban riski de söz konusu olmaz.

Steam'den ofline sürüm oynuyorum hocam. Bir de videoda program dosyaları> steam> userdata giriyorsunuz, orada bende 6 adet dosya var. Hangisi Forza, nereden bileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den ofline sürüm oynuyorum hocam bir de videoda program dosyları> Steam> userdata giriyorsunuz orada bende 6 adet dosya var hangisi Forza nereden bileceğim?

6 farklı hesabından birini seçip, Forza olanını seçmen lazım.
Forza'nın kodu 1551360.

Ekran görüntüsü ekleyin, inceleyelim.
1753972124835.png

6 farklı hesabından birini seçip, Forza olanını seçmen lazım.
Forza'nın kodu 1551360.
Tamamdır hocam eywallah.

Ekran görüntüsü ekleyin, inceleyelim.
Hocam ben videodaki herşeyi yaptım ama diyoki bu yüklemeye çalıştığınız forza horizon profili artık kullanılmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı