FOX TV'nin İyilik dizisi final yapıyor!

Leon Dayı

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2021
Mesajlar
8.403
Makaleler
9
Çözümler
36
Yer
İstanbul, Türkiye
FOX TV'nin İyilik dizisi final yapıyor. Dizi haftaya 27. bölüm ile ekranlara veda edecek. 📺🎬

 
Türk televizyon dizilerini hala izleyebilen var mı ya? Şaka yapmıyorum, zengin holding sahibinin yakışıklı oğlu ve kezban kız. Ya da yalıda yaşayan aile içerisine varoş mahalleden giren kız temalı dizi filmden başka bir şey yok Türk televizyonlarında. Yandaş kanallar desen YALAN tarihi diziler çekiyor, sanki islam ilk Türklere inmiş gibi atalarımızı öyle yansıtıyorlar dizilere. FOX gibi kanallar da anca yalı entrikaları, yasaklı aşk, varoş kız veya oğlan. Bunaldık be bunlar nedir böyle.
 
Yav nasıl olabilir böyle bir şey üzüldük ailecek.
 

Dosya Ekleri

  • images (62).jpeg
    images (62).jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 79
Türk televizyon dizilerini hala izleyebilen var mı ya? Şaka yapmıyorum, zengin holding sahibinin yakışıklı oğlu ve kezban kız. Ya da yalıda yaşayan aile içerisine varoş mahalleden giren kız temalı dizi filmden başka bir şey yok Türk televizyonlarında. Yandaş kanallar desen YALAN tarihi diziler çekiyor, sanki İslam ilk Türklere inmiş gibi atalarımızı öyle yansıtıyorlar dizilere. FOX gibi kanallar da anca yalı entrikaları, yasaklı aşk, varoş kız veya oğlan. Bunaldık be bunlar nedir böyle.

Bana göre Aramızda Kalsın bayağı güzel bir aile dizisiydi. Ama hep güzel diziler final yapar, saçma diziler hâlen devam eder. Şu an Güzel Günler, İyilik bir de Yasak Elma izliyorum. Gerisi benim için boş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı