Foxconn 2ABF BIOS Güncelleme

PC User

Hectopat
Daha fazla  
Yeni RAM aldım 4GB, 2GB'de eskiden vardı 6GB oldu ama ben bunun 2.91GB'sini kullanabiliyorum. Bu sorunun BIOS güncellenmediği için olduğu çok yerde duydum bende BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Anakart modelim tam doğrumu bilmiyorum. CPU-Z'de Foxconn 2ABF yazıyor, bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarınızın markası nedir kendi sitesinde vardır benim anakartımda Foxconn 2abf HP Pro 3500 adlı bilgisayarım var HP'nin sitesinden son BIOS sürümüne güncelledim.

Bilgisayarınızın markası nedir kendi sitesinde vardır benim anakartımda Foxconn 2abf HP Pro 3500 adlı bilgisayarım var HP'nin sitesinden son BIOS sürümüne güncelledim.
Hp pro series 3500 mt bende de aynı marka anakarttan var
nasıl güncelleneceğini bende merak ediyorum açıkçası

HP Pro series 3500 MT bende de aynı marka anakarttan var.
Nasıl güncelleneceğini bende merak ediyorum açıkçası.

HP'nin sitesinde var BIOS oradan indirip kurabilirsiniz. Yalnız Win 10 için driver yok Win 8 olanından indirin ve direk setup ile kurun. Bizzat kendimde kurdum.

HP'nin sitesinde var BIOS oradan indirip kurabilirsiniz. Yalnız Win 10 için driver yok Win 8 olanından indirin ve direk setup ile kurun. Bizzat kendimde kurdum.
3400 ün driver ı yok gibi gözüküyor 3500 ün kinin buldum aynı akart sanırım zaten uyumlu olur mu?

Anakartıma yapacağım BIOS Update'i ile birçok kişinin sıkıntı çektiği yeni ekran kartlarını (GTX 750) kabul etmiyor düzelir mi?(HP yazısından sonra siyah ekranda kalma sorunu).

Bilmiyorum düzelebilir belki ama şunu söyleyebilirim ben GT 630 kullanıyorum sorunuz çalışıyor.
Anakartıma yapacağım BIOS Update'i ile birçok kişinin sıkıntı çektiği yeni ekran kartlarını (GTX 750) kabul etmiyor düzelir mi?(HP yazısından sonra siyah ekranda kalma sorunu).

Yabancı forumları araştırabilirsiniz orada kullananlar vardır illaki.

Son düzenleme:
Bilmiyorum düzelebilir belki ama şunu söyleyebilirim ben GT 630 kullanıyorum sorunuz çalışıyor.

Yabancı forumları araştırabilirsiniz orada kullananlar vardır illaki.
Emin olun en az 7 forumda 50 ye yakın sayfa bu konuda tartışma okudum.2 mümkün sonuca vardım.1-Bios um ekran kartımı çalıştırmama izin vermiyor.2-Pcı slotum ekran kartı tüm gücü anakarttan aldığı için ona yeterince güç iletemiyor.Bu yüzden ekstra güç bağlantısı olan ekram kartlara bakacağım.Ve de yeni güç kaynağı almam lazım.Ve hiçkimse sağlıklı bir sonuca varmamış.

Emin olun en az 7 forumda 50'ye yakın sayfa bu konuda tartışma okudum. 2 mümkün sonuca vardım. 1-BIOS'um ekran kartımı çalıştırmama izin vermiyor. 2-PCI slotum ekran kartı tüm gücü anakarttan aldığı için ona yeterince güç iletemiyor. Bu yüzden ekstra güç bağlantısı olan ekram kartlara bakacağım. Ve de yeni güç kaynağı almam lazım. Ve hiçkimse sağlıklı bir sonuca varmamış.

BIOS sıkıntısını çözersen olur gibi zaten yeni PSU almayı düşündüğün PSU konusunda sorun yaşamazsın ama iş BIOS'ta bitiyor işte bu arada YouTube'da bir adam PSU'yu değiştirerek GTX 750 Ti takıp çalıştırıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı