şuan elimde bu anakart var q9400 veya bunu takamaz mıyım bazları çalıştırır dediFoxconn 45CMV anakarta Core 2 quad işlemci takılamaz.
Foxconn 45CMX anakarta Core 2 quad işlemci takılamaz.
Foxconn 45GMX anakarta Core 2 quad işlemci takılamaz.
G31 gibi daha iyi yonga setli LGA 775 anakartları almanızı öneririm.
Takarsın, görüntü gelmez. Yani o işlemci ile uyumlu çalışmaz.şuan elimde bu anakart var q9400 veya bunu takamaz mıyım bazları çalıştırır dedi
O anakartların biosunda Core 2 quad için gerekli microkod desteği yok. Belki modlu bios varsa onu atıp kullanabilirsin ancak q9400 gibi işlemciler 95w güç tüketir o anakartın mosfetleri o sıcaklığa dayanabileceğini sanmıyorum. En iyisi ya core 2 duo işlemci alın ya da anakartınızı satıp bir G31 anakarta geçin. Bazı g31 anakartlar, core 2 quad desteklemiyor ancak Gigabyte G31m-es2l gibi core 2 quad destekleyen G31 anakartı bulup, onu alıp kullanabilirsiniz. G41 anakartlar biraz daha masraflı gelecektir size.şuan elimde bu anakart var q9400 veya bunu takamaz mıyım bazları çalıştırır dedi
bu anakarta en güçlü hangi işlemciyi önerirsinizO anakartların biosunda Core 2 quad için gerekli microkod desteği yok. Belki modlu bios varsa onu atıp kullanabilirsin ancak q9400 gibi işlemciler 95w güç tüketir o anakartın mosvetleri o sıcaklığa dayanabileceğini sanmıyorum. En iyisi ya core 2 duo işlemci alın ya da anakartınızı satıp bir G31 anakarta geçin. Bazı g31 anakartlar, core 2 quad desteklemiyor ancak Gigabyte G31m-es2l gibi core 2 quad destekleyen G31 anakartı bulup, onu alıp kullanabilirsiniz. G41 anakartlar biraz daha masraflı gelecektir size.
bu anakarta en güçlü hangi işlemciyi önerirsiniz
peki bu özelliklerle valorant kasmadan oynayabilirmiyim düşük fps olsa bileO anakarta takılabilecek en güçlü işlemci E8600.
Ancak fiyat / başarım olarak o anakarta en iyi önerim E8400 olur.
peki bu özelliklerle valorant kasmadan oynayabilirmiyim düşük fps olsa bile
işlemci e8600 veya 8400 8500
4 gb ram
hd5570 ekran kartı
300w psu
peki hangi işlemciyi almalıyım e8400 mi 8500 mü 8600 müBellekler 8gb olursa daha rahat oynarsınız diye düşünüyorum. O oyunda 8gb altı, bellek darboğazı yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.