Foxconn G41MXE G41 Anakarta işlemci tavsiyesi

Foxconn sitesi çalışmıyor. :(

Evet Foxconn 2-3 yıl önce kapandı diyebilirim. Ben de şu an G31MXP-K kullanıcısıyım ve hem orijinal olup hem de güncel olan sürümü 30 dakikadan kısa bir sürede bulmuştum. Cidden az kullanılan bir anakart ve kimse de son sürüm yoktu ben de 1 hafta önce buldum ve kurdum bilgisayar 2009 BIOS sürümünden 2011 BIOS sürümüne yükseldi. Bir de cidden saçma bir biçimde performans artışı oldu. :D

Evet Foxconn 2-3 yıl önce kapandı diyebilirim. Ben de şu an G31MXP-K kullanıcısıyım ve hem orijinal olup hem de güncel olan sürümü 30 dakikadan kısa bir sürede bulmuştum. Cidden az kullanılan bir anakart ve kimse de son sürüm yoktu ben de 1 hafta önce buldum ve kurdum bilgisayar 2009 BIOS sürümünden 2011 BIOS sürümüne yükseldi. Bir de cidden saçma bir biçimde performans artışı oldu. :D
Güzel güzel. Q6600 işlemciye ne kadar bir overclock yapabiliriz? Zorlayalım ki aradaki darboğazı kapatalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı