Q6600 mü yoksa Q9550 MiZaten ben örnek ürün için linki paylaşmıştım ki arkadaşın elinde varmış bu ürün. Termal macununu sür ve mis gibi oyna. Bir sorunun olursa yazmayı unutma.
Q6600 mü yoksa Q9550 MiZaten ben örnek ürün için linki paylaşmıştım ki arkadaşın elinde varmış bu ürün. Termal macununu sür ve mis gibi oyna. Bir sorunun olursa yazmayı unutma.
Q6600 mü yoksa Q9550 mi?
Foxconn sitesi çalışmıyor.Q9550 demek isterim. Çok iyi bir ürün serisinin en iyilerinden diyebiliriz. Ama BIOS Update yapmanız gerekebilir.
Foxconn sitesi çalışmıyor.![]()
Güzel güzel. Q6600 işlemciye ne kadar bir overclock yapabiliriz? Zorlayalım ki aradaki darboğazı kapatalım.Evet Foxconn 2-3 yıl önce kapandı diyebilirim. Ben de şu an G31MXP-K kullanıcısıyım ve hem orijinal olup hem de güncel olan sürümü 30 dakikadan kısa bir sürede bulmuştum. Cidden az kullanılan bir anakart ve kimse de son sürüm yoktu ben de 1 hafta önce buldum ve kurdum bilgisayar 2009 BIOS sürümünden 2011 BIOS sürümüne yükseldi. Bir de cidden saçma bir biçimde performans artışı oldu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.