Roket. Atar
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar sistemimde ekran kartı düşük kalıyor, yeni bir ekran kartı alacam. Yakında yurt dişına çıkacam bu yüzden newegg.com dan ekran kartımı alacam. Bütcem 180 dolar 2 tane ekran kartı seçtim. Acaba anakartım ile uyumluluk gösterir mi ?
Anakartım:
foxconn g41mxe
1xPCI Express x16 slot
Seçtiğim ekran kartları:
Eğer anankartım ile ekran kartım uyum göstermiyorsa anakart tavsiyelerinizi bekliyorum. Mümkün ise vatan bilgisayardan değil newegg.com dan olsun.
Not: İşlemcim core 2 quad q9300 ilerde i5 işlemci ile değiştirmeyi düşünüyorum hem core quad q9300 ile i5 serisi işlemciler ile uyumlu işlemci ve ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Anakartım:
foxconn g41mxe
1xPCI Express x16 slot
Seçtiğim ekran kartları:
- MSI R9 270X GAMING 2G ITX 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card - Newegg.com
- ASUS R9270-DC2OC-2GD5 Radeon R9 270 2GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card - Newegg.com
Eğer anankartım ile ekran kartım uyum göstermiyorsa anakart tavsiyelerinizi bekliyorum. Mümkün ise vatan bilgisayardan değil newegg.com dan olsun.
Not: İşlemcim core 2 quad q9300 ilerde i5 işlemci ile değiştirmeyi düşünüyorum hem core quad q9300 ile i5 serisi işlemciler ile uyumlu işlemci ve ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: