Bu konu hakkındaki paylaşımların hepsini kontrol edip uygulamaya çalıştım fakat bir sonuç alamadım, bir yerde yanlış mı yapıyorum?
Aldığım RAM ile MHz'leri aynı olduğu halde takınca ekran açılmıyor.
Driver güncelleme sitelerinde BİOS'u güncellemem gerektiği söyleniyor ancak indirdiğim yazılımlar yardımcı olmadı.
Alamdığınız sonuçlar hakkında bizi bilgilendirmezseniz size nasıl farklı yöntemler önermemizi bekleyebilirsiniz ? Bana öyle geliyor ki yöntemlerin hiçbirini denemediniz bile...
Bu konudaki çözümü uygularken nasıl bir hata aldınız ?
Foxconn G41MX-K anakartın BIOS'unu güncellemek için ilk olarak Boot edilebilir bir USB bellek hazırlıyoruz. Bunun için buradaki rehberimizden yaralanabilirsiniz: USB Bellek Bootable Yapma Rehberi USB belleği hazırladıktan sonra Foxconn'un sitesinden güncel BIOS sürümü indirilmelidir: G41MX-K...
Alamdığınız sonuçlar hakkında bizi bilgilendirmezseniz size nasıl farklı yöntemler önermemizi bekleyebilirsiniz ? Bana öyle geliyor ki yöntemlerin hiçbirini denemediniz bile...
Bu konudaki çözümü uygularken nasıl bir hata aldınız ?
Foxconn G41MX-K anakartın BIOS'unu güncellemek için ilk olarak Boot edilebilir bir USB bellek hazırlıyoruz. Bunun için buradaki rehberimizden yaralanabilirsiniz: USB Bellek Bootable Yapma Rehberi USB belleği hazırladıktan sonra Foxconn'un sitesinden güncel BIOS sürümü indirilmelidir: G41MX-K...
Alamdığınız sonuçlar hakkında bizi bilgilendirmezseniz size nasıl farklı yöntemler önermemizi bekleyebilirsiniz? Bana öyle geliyor ki yöntemlerin hiçbirini denemediniz bile...
Bu konudaki çözümü uygularken nasıl bir hata aldınız?