Foxconn H55M-S, 4 GB RAM mavi ekran

danis123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba,Vatan Computer'den Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 PC' RAM aldım fakat bilgisayara taktığımda bilgisayarın en başlangıç yerinde kalıyor tek takıyorum mavi ekran veriyor ya da Windows 7 simgesi dönmeye yakın pc resetliyor kendini diğer Ram'lerim de 1333 MHz 2x

Anakartım Foxconn h55m-s serisi pc I destekli aldığım ramde sıkıntı olabilir mi rami tek taktığımda almış olduğum mavi ekran resmi buyurun:

20140512_232431.jpg hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle

Son düzenleme:
Hocam benim 2 tane dual 2gb 2x ramler var. Onlarda bir sıkıntı yaşamıyorum. İkiside 1333 mhz normal bir şekilde açılıyor Windows.

Son düzenleyen: Moderatör:
XP cd niz ile bilgisayarı kuruyormuş gibi yapıcaksınız. Mavi ekranda altta yazılar dolacak geçicek sonra hdd bölüm oluşturma bölümüne gelirken size Windows onarmak için R tuşuna basın yazısı mevcut. Orada R tuşuna basıyoruz bekliyoruz. Msdos konsoluna geçiyor siyah ekranda

C: olarak ekranda kalıyorsunuz sizde buraya chkdsk /r yapıyorsunuz tarama yapmaya başlıyor bozuk olan yerleri onarıyor pc yi resetliyorsunuz düzeliyor bu kadar.

Fixboot bir tane daha vardı bu komutlar bi işe yaramaz bilginiz olsun diğer komut şuan aklımda değil bazı yerlerde yazmışlar onları uygularsanız sistem çökebilir.

O yüzden chkdsk /r Komutu ile sorunu çözeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı