Cheasy60pe
Hectopat
Daha fazla
Daha iyi bir ekran kartı tak. Sonra da RAM ve işlemci.
Anladım hocam yanlış anlaşılma falan olmuş olabilir.
ekran kartın kötüyse internetten yenisini indir crack oluyo bazı sitelerde boşuna para vermeArkadaşlar laptopum oyunlarda kasıyor. FPS arttırmak için bilgisayarda neler yapmam lazım? En azından 5 FPS arttırayım.
Kimse önermemiş ama gerçekten performans arttırmak istiyorsan windows yerine linux kullan.Arkadaşlar laptopum oyunlarda kasıyor. FPS arttırmak için bilgisayarda neler yapmam lazım? En azından 5 FPS arttırayım.
Yalnız ben geçen haftalarda internette okuduğum bir yazıda, hangi firma olduğunu bilmiyorum, o firma, tüm parçaları değiştirilebilir bir dizüstü bilgisayar tasarladıkları yazılıydı haberde, hatta ekran kartı bile değiştirelebilecekmiş. Öyle bir şey mümkün olursa, herkesin işine yarar. Nasıl ki toplama PC'ler varsa, bence toplama dizüstü bilgisayarlar da olmalı. Günümüz yeni dizüstü bilgisayarlarda belli firmalar SSD ve RAM yükseltmeye izin veriyorlar, doğru, ama, tüm parçaları değiştirilebilir bir dizüstü bilgisayar nasıl olur sadece düşüncede kalıyor.Hocam laptop diyor siz ekran kartı ve işlemci tak diyorsunuz.
Değil hocam.
yaptığı şeyler bomboş demen yanlış hocam... şu doğru yüksek özellikli PC lerde belki çok fark olmaya bilir ama bizim evdeki ryzen 3 3250u işlemcili bilgisayarda 15-45 FPS arasında oyunlarda artış oldu.Unlostun saçma FPS arttırma yöntemlerini yapmanı önermem bomboş işler. Yapabileceğin şeyler zaten kısıtlı onlar da macun yenileme ve fanını temizleme, harici SSD alma, harici RAM takma bu kadar.
Arkadaşlar laptopum oyunlarda kasıyor. FPS arttırmak için bilgisayarda neler yapmam lazım? En azından 5 FPS arttırayım.
E-GPU ile masaüstü bir ekran kartını normal bir laptopa takıp kullanabilmek artık mümkün.Laptoplara ekran kartı takmak mümkün mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.