Arkadaşlar bir de ısınınca çok büyük FPS droplar giriyor MTA oynarken 4 FPS'e falan düşüyor onu nasıl çözebilirim?
Termal macun yenileyip kasanın tozlarını temizleyebilirsin.
Arkadaşlar bir de ısınınca çok büyük FPS droplar giriyor MTA oynarken 4 FPS'e falan düşüyor onu nasıl çözebilirim?
Termal macun yenileyip kasanın tozlarını temizleyebilirsin.
Bağlanabiliyordu dediniz bende size kesin bir bilgi verdim hocam. Yoksa bütçe ile alakası yok durumun.Arkadaş ucuz veya pahalı dememiş ondan böyle bir öneri verdim.
Bağlanabiliyordu dediniz bende size kesin bir bilgi verdim hocam. Yoksa bütçe ile alakası yok durumun.![]()
Laptopun çok ısınıyor mu ısınmıyor mu ilk önce onu test etmen gerekiyorArkadaşlar laptopum oyunlarda kasıyor. FPS arttırmak için bilgisayarda neler yapmam lazım? En azından 5 FPS arttırayım.
Arkadaşlar laptopum oyunlarda kasıyor. FPS arttırmak için bilgisayarda neler yapmam lazım? En azından 5 FPS arttırayım.
İçine takamaz ekran kartı ve işlemci laptop kasasına lehimlidir sadece harici psu ile harici olarak takabilir aksi halde takılamaz.Çok kalın kasalı olması lazım, yine de sağlıklı olmaz.
mxm ise evetLaptoplara ekran kartı takmak mümkün mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.