FPS düşmesi sorunu

HamburgerCocuk

Centipat
Öncelikle merhabalar. Bilgisayarım iyi olmasına rağmen tüm oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum. Örneğin CS:GO'da satın alma menüsünü açtığımda bazen FPS düşmesi yiyorum. Isı değerlerine de baktım ve gayet normal her şey. Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim. Not: Sorunun SSD'den kaynaklandığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki çözüm yöntemlerini dener misiniz? Ve tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olun lütfen.

Bunun dışında diskinizin özelliklerinden araçlar kısmında bulunan en iyi duruma getir butonuna basıp peşine hata denetimi yapar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki çözüm yöntemlerini dener misiniz? Ve tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olun lütfen.

Bunun dışında diskinizin özelliklerinden araçlar kısmında bulunan en iyi duruma getir butonuna basıp peşine hata denetimi yapar mısınız?

Deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı