Rehber FRC (First Robotic Competition) nedir? Nasıl katılınabilir?

Hocam 30 dakika önce başvuruyu gönderdim. Yüz yüze konuşmaya çağırabilirler ama orası hakkında cidden endişeliyim

Hocam ben lise 2.sınıfım
9.sınıf iken mentör olan bir hocam beni okulun FRC takımına çağırdı ama reddetmiştim bilgim yok ve az ilgim var diye. "sosyalleşirsin" demişti tekrar reddettim. Bu sıralar aklıma çok takıldı ve pişmanlık duyuyorum. Benim için bayağı iyi vir deneyim ve tecrübe olurdu güzel kişiler tanıyabilirdim. Ama o hoca da gitti maalesef. Bu sıralar başvurular açılmışken pr olarak başvurmayı düşünüyorum. Gerçi 5-6 pr var takımda almazlar herhalde ama bilmiyorum. İçine kapanık hemen kaynaşamayan az konuşan biriyim de iş sunumlara gelince işimi iyi yapıyorum. Bir katkım olabilir diye düşünüyorum. Başvuru da "diğer" kısmı da vardı ama başka hangi iş yapılabilir düşünmedim. Mekanik ve tasarım hiç yapamam zaten yazılım için de bayağı çalışmam gerekiyor o da olmaz. Pr var bir tek girebileceğimi düşündüğüm ama onun hakkında eksik bilgilerim olabilir. Ve dediğim gibi içime kapanık biriyim, çekingenlik filan da var. Başvurulara 2 defa baktım düşünüyorum 2-3 gündür ama yine de tam düzgün cevap veremediklerim oldu gibi, cevaplar da bayağı kasmışım, duygusal gibi gözüküyor. Yani alma ihtimalleri var ama almama ihtimalleri daha yüksek. Orayı deneyimlemek, sosyalleşmek çok istiyorum şahsen keşke geçen sene o fırsatı kaçırmasaymışım. Yardım ederseniz çok memnun olurum.

Merhaba şu an mentörlerimize telefon numarasından ulaşarak başvuru yapabilirsiniz. Bana osmanraufucar038@gmail.com mailinden yazarsanız size gerekli numaraları verebilirim. Ondan sonra bir mülakata gireceksiniz ve ona göre takıma alınıp alınmadığınız size belirtilecektir zaten.

Merhaba şu an mentörlerimize telefon numarasından ulaşarak başvuru yapabilirsiniz. Bana osmanraufucar038@gmail.com mailinden yazarsanız size gerekli numaraları verebilirim. Ondan sonra bir mülakata gireceksiniz ve ona göre takıma alınıp alınmadığınız size belirtilecektir zaten.
Kendi okulumun takımına başvuruda bulundum zaten hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı