Freedom fighters ekran kartını kullanmıyor

Arda Saygın

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün Steam'den freedom fighters aldım. Oyuna girdiğimde aşırı bir kasmayla karşılaştım ve NVIDIA GPU etkinliğine baktığımda oyunun ekran kartını kullanmadığını anladım. Sorunu düzeltmek için her şeyi denedim.
(NVIDIA denetim masasındaki ayarları, Windows içindeki grafik kart seçme bölümü.)
Ama bir türlü sorunu çözemedim oyun hala işlemci üzerinden çalışıyor.
(aynı sorunu textinputhost.exe yaşanıyor)
Ekran kartında bir sorun yok diğer oyunlarda çalışıyor. Crack (korsanı desteklemiyorum.) Versiyonunu oynadığımda böyle bir sorun olmuyordu Steam'deki versiyon bozuk olabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartım: MX110, işlemcim: Intel i5 10210U, OS: Windows 10 Pro.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu laptopda oynuyorunusunuz. İşlemci içindeki görüntü birimiyle açmış olabilir. Nvidia denetim masasına girip yüksek performansılı Nvidia işlemcisini seçin oyun için düzelecektir.
 
Sanırsam çok eski bir oyundu. Herhangi bir görselde devreye girmeli kart. Eski oyun. Ondan mı kullanmadı diye düşünmeye başladım eski oyun durumundan, Ilginç. Grafik ayarını yükselebiliyorsanız yükseltin. Bir ara tercih edilen kartı seçme vardı kartı seçince oluyordu. Dahili mı devrede acep. Ancak oyun çok eskiydi be hatırladım, :)
 
Sorunu düzelttim. Benim gibi sorun yaşayan varsa konuya yazabilir
Oyunu laptopda oynuyorunusunuz. İşlemci içindeki görüntü birimiyle açmış olabilir. Nvidia denetim masasına girip yüksek performansılı Nvidia işlemcisini seçin oyun için düzelecektir.
Evet laptop.

Sanırsam çok eski bir oyundu. Herhangi bir görselde devreye girmeli kart. Eski oyun. Ondan mı kullanmadı diye düşünmeye başladım eski oyun durumundan, ılginç. Grafik ayarını yükselebiliyorsanız yükseltin. Bir ara tercih edilen kartı seçme vardı kartı seçince oluyordu. Dahili mı devrede acep. Ancak oyun çok eskiydi be hatırladım, :)

Sorunu çözdüm sağ olun. Aynı sorunu yaşayanlar için DirectX 9 sürümünü yüklemeniz ve voodoo2'den ayarlama yapmanız gerekiyor.
 
Evet normalde kurduğunuz oyunlar direkt kendisi yönlendiriyordu şu şu şu ekleri yükleyin diye. Eski oyunlar bu tür ekler yüklenmeli normalde. Yüklenmediğinde açmazdı bile. İyi olmuş çözdüğünüz. O halde iyi oyunlar. Güzel bir tercih yapmışsınız oyun anlamında. İngiliz anahtarını doğru yerde doğru zamanda kullanın. Duygulandım şu oyunun adını duyunca. Ne günlerdi......
 

Geri
Yukarı