FreeDOS alıp Windows 10 yapmak

Dostum İzmir de isen gel ben ücretsiz kuracağım windowsunu 50 tl yazık günah yemin ederim korsam yazılım kuruyorlar bide internet üzerinden sana oem key buluruz kafa rahat kullanırsın.

Dostum İzmir de isen gel ben ücretsiz kuracağım windowsunu 50 tl yazık günah yemin ederim korsam yazılım kuruyorlar bide internet üzerinden sana oem key buluruz kafa rahat kullanırsın.
Çok teşekkür ederim.Lakin Gaziantep’deyim.
O zaman Windows'u kurdurun ama etkinleştirme yapmamasını söyleyin. İnternetten key alıp kendiniz girersiniz, bunu youtube'dan izleyerek bile yaparsınız 1 DK bile sürmeyecek bir işlem.
Çok teşekkür ederim.

Hocam ben de ilk formatımı Windows XP ile yapmıştım.

Windows 10 kurulumunun, herhangi bir yazılım kurmaktan farkı yok. Aşağıdaki rehberlerden ilerleye ilerleye kurulumu yapabilirsiniz.

"Bilgisayarcı" bakkallar, ya korsan Windows kuruyor ya da 32 bit Windows kuruyor.

En kötü ihtimalle biz size yardımcı oluruz :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir şey yapmayın. Gidip korsan Windows yüklüyorlar. Kurmak zor bir şey değil, kendiniz kurabilirsiniz. Daha sonra arkadaşın attığı linkten 30 liraya OEM key alıp kodu girersiniz.
Dediğiniz gibi yaptım,format atarken Bilgisayarcıya kod attım oda girdi,hepinize ayrı teşekkür ediyorum.Hem Bilgisayar alırken hemde sonrası çok yardımcı olundu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı