Çözüldü FreeDOS bilgisayara Windows 11 kurarken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asitliportakal

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarım TPM desteklemiyor Rufus ile bypass ederek ISO dosyasını USB üzerine kaydettim boot ekranında kurulum tamamlanıyor ancak sonrasında çeşitli stopcode hataları gelip bilgisayar kapanıyor bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 1665400143862.jpg
    1665400143862.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 150
  • 1665400143885.jpg
    1665400143885.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 129
Çözüm
Sorunumu şu video aracılığıyla çözdüm, Windows 11 kurulumu başarılı bir şekilde gerçekleşti.
Videoda anlatılanları adım adım uyguladığınızda sorun çözülüyor ancak tavsiyem şudur; eski bir bilgisayarınız varsa Windows 11'den uzak durun. Donanımsal özellikler karşılanmadığı için performans yerlerde geziniyor. Ben sırf meraktan kurdum ama donanımlar eski olduğu için gerçekten bu kadar uğraşmaya değmezmiş.
Sorunumu şu video aracılığıyla çözdüm, Windows 11 kurulumu başarılı bir şekilde gerçekleşti.
Videoda anlatılanları adım adım uyguladığınızda sorun çözülüyor ancak tavsiyem şudur; eski bir bilgisayarınız varsa Windows 11'den uzak durun. Donanımsal özellikler karşılanmadığı için performans yerlerde geziniyor. Ben sırf meraktan kurdum ama donanımlar eski olduğu için gerçekten bu kadar uğraşmaya değmezmiş.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı