FreeDOS Bilgisayara Windows Kurmadan Önce Yapılması Gerekenler

BIOS güncellemeyi yapıp Win 10 kurulumu yaptıysanız üretici uygulamasını yükleyip ayarları oradan yapmanız lazım:
http://download.msi.com/uti_exe/nb/SteelSeriesEngine3.11.2Setup_3.11.2_0xd4c163b1.zip
Hocam hem Dragon Center hemde SteelSeries 3 kurdum. Çakışıyorlar diye düşünüp Dragon'un led ayarlarını kapattım. Lakin sorun hala devam ediyor. Ekte fotoğraflar mevcut.

lbPb0l.jpg
ZOjOA0 (1).jpg
ZOjOA0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece dediklerimi yapın. DH'den de yardım alıyorsanız başınıza başka sorunlar da gelebilir haberiniz olsun. Sonra niye çözülmüyor demeyin.
Dragon Center kaldırın. SteelSeries ayarlarından kombinasyonları deneyerek düzeltebilirsiniz. Önceki dediğim gibi Win 10 kurulduğunda güncel GPU sürücüleri kurulması lazımdı. Sorduklarımı cevaplamadan kendi başınıza işlemler yapmayın.

Sadece dediklerimi yapın. DH'den de yardım alıyorsanız başınıza başka sorunlar da gelebilir haberiniz olsun. Sonra niye çözülmüyor demeyin.
Dragon Center kaldırın. SteelSeries ayarlarından kombinasyonları deneyerek düzeltebilirsiniz. Önceki dediğim gibi Win 10 kurulduğunda güncel GPU sürücüleri kurulması lazımdı. Sorduklarımı cevaplamadan kendi başınıza işlemler yapmayın.
Dragon Center'i kaldırdım hocam. Yeniden başlat yapıp SteelSeries'den tekrar beyaz kombinasyonu denedim yine aynı. Windows kurulduktan sonra tüm sürücülerin GPU dahil en güncellerini kurdum hocam.

Steelseries de makro ayarları mevcut ve her tuşa göre renk belirtilebiliyor ayarlarda var diyoruz.
Ayrıca gayet normal bir durum. Mavi gördüklerin beyaz zaten, ışık seviyesinden mavi görüyorsun.
Diğeri de makro tuşların renk planlamasını yapmaman ile ilgili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da yardımcı olur size.
Ayrıca biraz daha güncel olan SSE sürümü çıkmış onu deneyebilirsin. Uyumsuzluk göstermez ise kullanmaya devam edebilirsin:
https://steelseries.com/engine/latest/windows

Steelseries de makro ayarları mevcut ve her tuşa göre renk belirtilebiliyor ayarlarda var diyoruz.
Ayrıca gayet normal bir durum. Mavi gördüklerin beyaz zaten, ışık seviyesinden mavi görüyorsun.
Diğeri de makro tuşların renk planlamasını yapmaman ile ilgili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da yardımcı olur size.
Ayrıca biraz daha güncel olan SSE sürümü çıkmış onu deneyebilirsin. Uyumsuzluk göstermez ise kullanmaya devam edebilirsin:
https://steelseries.com/engine/latest/windows

Hocam tüm cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bendeki klayve tüm tüuşların RGB olduğu klavye olmadığı için SteelSeries Engine'de böyle bir ayar söz konusu değil. Lakin servis ile konuştuğumda sizin dediğiniz gibi normal bir durum olduğu herhangi bir arıza söz konusu olmadığını söylediler. Tekrar teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı