FreeDOS Laptop'a nasıl Windows 10 kurulur?

Rufus'u açtığımda yukarıdan Flashı seçiyorum. 2. seçim yerinde yani hafif sağ altında ise klasör seçmemi istiyor. Videoda iso seçiyor oraya. Ama ben iso bulamadım bir türlü.
hocam sizin resimde görünen o win10 yazan aslında iso uzantısında fakat size winrar kurarken iso dosyalarını winrar ile aç ı işaretlediğiniz için winrar simgesiyle gözüküyor. Yani bu rar dosyasına sağ tıklayıp özellikler diyip dosya uzantısının iso olduğunu göreceksinizdir

hocam sizin resimde görünen o win10 yazan aslında iso uzantısında fakat size winrar kurarken iso dosyalarını winrar ile aç ı işaretlediğiniz için winrar simgesiyle gözüküyor. Yani bu rar dosyasına sağ tıklayıp özellikler diyip dosya uzantısının iso olduğunu göreceksinizdir
Evet, iso olarak gözüküyor. Ama şu an ne yapmam lazım? Yani o RAR olarak duruyor. Onu nasıl isoya çevireceğim?
Evet, iso olarak gözüküyor. Ama şu an ne yapmam lazım? Yani o RAR olarak duruyor. Onu nasıl isoya çevireceğim?
İsoya çevirmeden yaparsam yazdığım olay oluyor.

İsoya çevirmeden yaparsam yazdığım olay oluyor.
önemli değil hocam çevirmenize gerek yok. Sadece rufustan bu dosyayı seçip gpt biçiminde yazdırdığınız taktirde sorun olmayacaktır. Bundan sonra çıkacak sorunlar laptobun ayarları yada başka tür hatalardır.

önemli değil hocam çevirmenize gerek yok. Sadece rufustan bu dosyayı seçip gpt biçiminde yazdırdığınız taktirde sorun olmayacaktır. Bundan sonra çıkacak sorunlar laptobun ayarları yada başka tür hatalardır.
1623766084510.png

Herhangi bir eksik var mı? En üstten flashı seçtim. Sağ altındaki "SEÇ" sekmesinden de indirdiğim RAR'ı seçtim. Başlatayım mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı