Wpoln Kilopat Katılım 17 Ekim 2017 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 BIOS üzerinden UEFI olarak ayarladım. Ancak Windows'un kurulacağı diski seçtiğim yerde hata alıyorum. Rufus üzerinde seçtiğim şeçenekler ve aldığım hatanın görselleri bunlar.
BIOS üzerinden UEFI olarak ayarladım. Ancak Windows'un kurulacağı diski seçtiğim yerde hata alıyorum. Rufus üzerinde seçtiğim şeçenekler ve aldığım hatanın görselleri bunlar.
Çözüm ANON1M 29 Aralık 2020 Wpoln dedi: BIOS üzerinden UEFI olarak ayarladım. Ancak Windows'un kurulacağı diski seçtiğim yerde hata alıyorum. Rufus üzerinde seçtiğim şeçenekler ve aldığım hatanın görselleri bunlar. Eki Görüntüle 806052Eki Görüntüle 806053 Genişletmek için tıkla... Arada bendede oluyor. Bu videodakileri yapın oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wpoln dedi: BIOS üzerinden UEFI olarak ayarladım. Ancak Windows'un kurulacağı diski seçtiğim yerde hata alıyorum. Rufus üzerinde seçtiğim şeçenekler ve aldığım hatanın görselleri bunlar. Eki Görüntüle 806052Eki Görüntüle 806053 Genişletmek için tıkla... Arada bendede oluyor. Bu videodakileri yapın oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 29 Aralık 2020 #2 Wpoln dedi: BIOS üzerinden UEFI olarak ayarladım. Ancak Windows'un kurulacağı diski seçtiğim yerde hata alıyorum. Rufus üzerinde seçtiğim şeçenekler ve aldığım hatanın görselleri bunlar. Eki Görüntüle 806052Eki Görüntüle 806053 Genişletmek için tıkla... Arada bendede oluyor. Bu videodakileri yapın oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi Çözüm
Wpoln dedi: BIOS üzerinden UEFI olarak ayarladım. Ancak Windows'un kurulacağı diski seçtiğim yerde hata alıyorum. Rufus üzerinde seçtiğim şeçenekler ve aldığım hatanın görselleri bunlar. Eki Görüntüle 806052Eki Görüntüle 806053 Genişletmek için tıkla... Arada bendede oluyor. Bu videodakileri yapın oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #3 CMD ile diski GPT biçimlendirin: Kurulumda CMD açmak için Shift+F10 tuşuna basın. Ek olarak bu adımlarda sorun çıkarsa, bölümü silin ve yeniden uygulayın. Kod:Panoya kopyala diskpart list disk sel Disk X ( Bu X senin SSD ) clean convert gpt exit exit Artı 2 Eksi
CMD ile diski GPT biçimlendirin: Kurulumda CMD açmak için Shift+F10 tuşuna basın. Ek olarak bu adımlarda sorun çıkarsa, bölümü silin ve yeniden uygulayın. Kod:Panoya kopyala diskpart list disk sel Disk X ( Bu X senin SSD ) clean convert gpt exit exit
Sl00ts Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 125 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ASUS Prime B450M-K II KIOXIA Exceria SSD 500GB CORSAIR 3000D RGB Airflow GALAX RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB TEAM T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16GB (2X8GB) Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Liseli Öğrenci 29 Aralık 2020 #4 Wpoln dedi: BIOS üzerinden UEFI olarak ayarladım. Ancak Windows'un kurulacağı diski seçtiğim yerde hata alıyorum. Rufus üzerinde seçtiğim şeçenekler ve aldığım hatanın görselleri bunlar. Eki Görüntüle 806052Eki Görüntüle 806053 Genişletmek için tıkla... CMD kullanmak istemezsen ben şöyle çözmüştüm direk orayı kullancaksan biçimlendir. Artı 0 Eksi
Wpoln dedi: BIOS üzerinden UEFI olarak ayarladım. Ancak Windows'un kurulacağı diski seçtiğim yerde hata alıyorum. Rufus üzerinde seçtiğim şeçenekler ve aldığım hatanın görselleri bunlar. Eki Görüntüle 806052Eki Görüntüle 806053 Genişletmek için tıkla... CMD kullanmak istemezsen ben şöyle çözmüştüm direk orayı kullancaksan biçimlendir.
KS KS Wpoln Kilopat Katılım 17 Ekim 2017 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #5 Tamamdır. Çözüldü teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
E elmas_feyzi Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #6 ANON1M dedi: Arada bende de oluyor. Bu videodakileri yapın oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben burada alan silemiyorum ayrılmış alanlar silinmiyor ve biçimlendirdiğimde de hata veriyor. Yeni bir Windows kuramıyorum. Artı 0 Eksi
ANON1M dedi: Arada bende de oluyor. Bu videodakileri yapın oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben burada alan silemiyorum ayrılmış alanlar silinmiyor ve biçimlendirdiğimde de hata veriyor. Yeni bir Windows kuramıyorum.