E ewqrms Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim?
Çözüm hayta kardeş 4 Ocak 2025 ewqrms dedi: Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin. ewqrms dedi: Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak.
ewqrms dedi: Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin. ewqrms dedi: Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 ewqrms dedi: Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım ama elinizde Windows yüklü bir bilgisayar varsa videodaki gibi Windows 11 kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ewqrms dedi: Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım ama elinizde Windows yüklü bir bilgisayar varsa videodaki gibi Windows 11 kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hayta kardeş Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 724 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12500h ddr5 8*2 rtx4050 s24 ultra galaxy buds 2 Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 ewqrms dedi: Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben yardımcı olayım size. hayta kardeş dedi: Hocam ben yardımcı olayım size. Genişletmek için tıkla... ewqrms dedi: Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Daha dün hard reset attım biraz kurcalıyor buldum yardımcı olmak isterim. ewqrms dedi: Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Elinizde 1 adet bilgisayar var mı farklı flaşa W11 kurmamız lazim. Artı 0 Eksi
ewqrms dedi: Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben yardımcı olayım size. hayta kardeş dedi: Hocam ben yardımcı olayım size. Genişletmek için tıkla... ewqrms dedi: Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Daha dün hard reset attım biraz kurcalıyor buldum yardımcı olmak isterim. ewqrms dedi: Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Elinizde 1 adet bilgisayar var mı farklı flaşa W11 kurmamız lazim.
KS KS E ewqrms Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 hayta kardeş dedi: Hocam ben yardımcı olayım size. Daha dün hard reset attım biraz kurcalıyor buldum yardımcı olmak isterim. Elinizde 1 adet bilgisayar var mı farklı flaşa W11 kurmamız lazim. Genişletmek için tıkla... Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler Artı 0 Eksi
hayta kardeş dedi: Hocam ben yardımcı olayım size. Daha dün hard reset attım biraz kurcalıyor buldum yardımcı olmak isterim. Elinizde 1 adet bilgisayar var mı farklı flaşa W11 kurmamız lazim. Genişletmek için tıkla... Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler
hayta kardeş Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 724 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12500h ddr5 8*2 rtx4050 s24 ultra galaxy buds 2 Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 ewqrms dedi: Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin. ewqrms dedi: Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak. Son düzenleme: 4 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
ewqrms dedi: Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin. ewqrms dedi: Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak.
KS KS E ewqrms Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 emwryldrm insta ekleyin hocam hayta kardeş dedi: Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin. Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak. Genişletmek için tıkla... emwryldrm inst ekleyebilirsiniz hocam Artı 0 Eksi
emwryldrm insta ekleyin hocam hayta kardeş dedi: Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin. Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak. Genişletmek için tıkla... emwryldrm inst ekleyebilirsiniz hocam
hayta kardeş Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 724 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12500h ddr5 8*2 rtx4050 s24 ultra galaxy buds 2 Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #7 ewqrms dedi: Emwryldrm Instagram ekleyin hocam Emwryldrm inst ekleyebilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Ekledim ewqrms dedi: Emwryldrm Instagram ekleyin hocam. Emwryldrm inst ekleyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yazamıyorum size. Son düzenleme: 4 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
ewqrms dedi: Emwryldrm Instagram ekleyin hocam Emwryldrm inst ekleyebilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Ekledim ewqrms dedi: Emwryldrm Instagram ekleyin hocam. Emwryldrm inst ekleyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yazamıyorum size.