Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler.
Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler.
Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim?
Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim?
Hocam ben yardımcı olayım size.
Hocam ben yardımcı olayım size.
Daha dün hard reset attım biraz kurcalıyor buldum yardımcı olmak isterim.
Elinizde 1 adet bilgisayar var mı farklı flaşa W11 kurmamız lazim.
Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin.
Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak.
Emwryldrm Instagram ekleyin hocam
Emwryldrm inst ekleyebilirsiniz hocam
Emwryldrm Instagram ekleyin hocam.
Emwryldrm inst ekleyebilirsiniz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.