Çözüldü FreeDOS laptopa Windows 11 nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ewqrms

Femtopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler.

Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin.

Elimde farklı bilgisayar olmadigi icin yapamiyordum şu an buldum gidip yapacağım teşekkürler.

Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak.
Acer Nitro 5 FreeDOS şekilde aldım. Elimde tek PC var. W11 kurmak için farklı bir PC'ye gerek var mı? Tek PC ile kurabilir miyim?

Ne dediğinizi anlamadım ama elinizde Windows yüklü bir bilgisayar varsa videodaki gibi Windows 11 kurabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben yardımcı olayım size.

Hocam ben yardımcı olayım size.

Daha dün hard reset attım biraz kurcalıyor buldum yardımcı olmak isterim.

Elinizde 1 adet bilgisayar var mı farklı flaşa W11 kurmamız lazim.

Aktif bir şekilde instdan isterseniz konuşabiliriz hocam modeli ne idi bilgisayarin.

Hocam işlemci kaçıncı nesil çünkü görmüyor diski onun için size Intel irst dosyasida lazım olacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı