FreeDOS'a Windows 11 nasıl kurulur?

Feyhem01

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 DDR5
SSD veya HDD modeli
1Tb m2
Ekran kartı
Rtx4060
İşlemci
I5 14. Nesil
Kurulumu yaparken karşıma NTFS olmadan yüklenmez diye bir şey çıktı. 5 farklı da sürücü yeri var, internetten bakmaya çalıştım kimi diyor silersen içindekiler gider cart curt kimi diyor bunları sil birleştirmen lazım onları vs. Anlamadım yani. Bir de bende sadece 1 sürücü var onu parçalamışlar herhalde. Şimdi ben ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde format aşamasında tüm diskler parçalanmış gözüküyor hepsini tek tek önce biçimlendir sonra sil bir disk kalacak ardından ona seç kur ( eğer önemli bir veri varsa biçimlendirme boş ise sil geç )

Hepsini silip tek bir disk bırakırsanız 4 diskin alanı çöp olur. Hepsini silin ardından yeni disk oluşturma yerine girip hiçbir sayıyı ellemeden olusturun. O diskede kurun.

Hepsini silip tek bir disk bırakırsanız 4 diskin alanı çöp olur. Hepsini silin ardından yeni disk oluşturma yerine girip hiçbir sayıyı ellemeden olusturun. O diskede kurun.
Biçimlendir diyecek silecek kalan alan diğer kısıma aktarılacak bu şekilde olmuyor mu hocam?

Biçimlendir diyecek silecek kalan alan diğer kısma aktarılacak bu şekilde olmuyor mu hocam?

Biçimlendirmek o diskin içindeki verilerin hepsini siler. Silincede o disk komple gider. Bir disk 300 GB diğeri 400GB ise ne yapacak? Sizin dediğinize göre illa biri silinecek ve diğerine aktarilmayacak. Yanlışım varsa söyleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı