- Monitör
- Samsung G65B
Samsung G65B kullanıyorum. FreeSync açtığım zaman input lag ve rahatsız edici derecede parlaklık titremesi yapıyor. Kapattığım zaman düzeliyor. Çok önem arz ediyor mu bu ayar? Bunun için iade edip IPS panele geçilir mi?
Samsung G65B kullanıyorum. FreeSync açtığım zaman input lag ve rahatsız edici derecede parlaklık titremesi yapıyor. Kapattığım zaman düzeliyor. Çok önem arz ediyor mu bu ayar? Bunun için iade edip IPS panele geçilir mi?
240 fpsi geçiyorum yine de yırtılma olmuyor240 FPS'i geçmiyorsan çok önemli değil.
Kapatın gitsin. Oyun içinde FPS sabitleyin daha iyi. Bu teknolojilerin zaten işe yarayıp yaramadığı bile meçhul bence.240 fpsi geçiyorum yine de yırtılma olmuyor
Sırf bunun için model değiştirmeyi düşündüm değer mi diye düşünüyorumKapatın gitsin. Oyun içinde FPS sabitleyin daha iyi. Bu teknolojilerin zaten işe yarayıp yaramadığı bile meçhul bence.
Kapattığınız zaman fark görüyormusunuz peki? Veya eksikliğini hissediyor musunuz?Sırf bunun için model değiştirmeyi düşündüm değer mi diye düşünüyorum
Sabit yüksek fpsli oyunda fark görmedim. Yüksek sistem isteyen oyunlarda fps sabitlense de her türlü dalgalanma oluyor fpste belki o zaman fark edilebilir denemedim onu.Kapattığınız zaman fark görüyormusunuz peki? Veya eksikliğini hissediyor musunuz?
240 FPS üstünde zaten çalışmıyor.Sabit yüksek fpsli oyunda fark görmedim. Yüksek sistem isteyen oyunlarda fps sabitlense de her türlü dalgalanma oluyor fpste belki o zaman fark edilebilir denemedim onu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.