FreeSync önemli mi?

Ekran kartınıza bağlı bir şey eğer ekran kartınız AMD ise bu teknoloji çalışacaktır ama NVIDIA ise zaten NVIDIA ekran kartları FreeSync özelliği kullanmıyor. Benim de monitörde FreeSync var ama kullanmıyorum çünkü ekran kartım NVIDIA. Eger sizin ekran kartınız AMD ise FreeSync olsa biraz faydası olurdu. Amd değilse zaten Nvidia da çalışmıyor o teknoloji.Amd ise ekran kartınız ve bu teknoloji yoksa yine fazla bir sorun teşkil etmez
Teşekkürler

Ekran kartınıza bağlı bir şey eğer ekran kartınız AMD ise bu teknoloji çalışacaktır ama NVIDIA ise zaten NVIDIA ekran kartları FreeSync özelliği kullanmıyor. Benim de monitörde FreeSync var ama kullanmıyorum çünkü ekran kartım NVIDIA. Eger sizin ekran kartınız AMD ise FreeSync olsa biraz faydası olurdu. Amd değilse zaten Nvidia da çalışmıyor o teknoloji.Amd ise ekran kartınız ve bu teknoloji yoksa yine fazla bir sorun teşkil etmez
Direk FreeSync AMD'nin GSync de Nvidia'nın diye kestirip atmayalım FreeSync çoğunlukla Nvidia kartlarına da uyumlu olabiliyor. Monitörden monitöre değişebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı