FreeSync kullanırsak ekran kartına ekstra yük biner mi?

İsmetsrg

Decapat
Daha fazla  
Monitörümde AMD FreeSync teknolojisi var. Açmaya çekiniyorum çünkü ekran kartıma + bir yük binmesinden korkuyorum ekran kartım bilmem kaç kere tamire gidip geldi ve yenisini alacak kadar gücüm olmadığı için açsam bir şey olur mu diye size sormak istedim iyi günler dilerim.
AMD ekran kartım var.

Benim laptopta FreeSync var çalışma aralığı 60-120Hz diye biliyorum. Bundan daha fazla FPS aldığım oyunlarda kapatmak daha mı mantıklı olur? Yoksa devre dışı kaldığı için bir şey fark etmez mi?

Benim laptopta FreeSync var çalışma aralığı 60-120Hz diye biliyorum. Bundan daha fazla FPS aldığım oyunlarda kapatmak daha mı mantıklı olur? Yoksa devre dışı kaldığı için bir şey fark etmez mi?
120 FPS üstü aldığın oyunlar da 120hz sabit kullan. 120 altı 60 üstü alıyorsan gene 120 sabit kullan. 60 ve altı alıyorsan 60 kullan.

120 FPS üstü aldığın oyunlar da 120Hz sabit kullan. 120 altı 60 üstü alıyorsan gene 120 sabit kullan. 60 ve altı alıyorsan 60 kullan.

Peki FPS türü oyunlarda? Mesela CS:GO'da? Çok rekabetçiyimdir. FACEIT'de Level 10'a kadar kasmıştım. Bu tür oyunlarda kapalı tutmak daha mı iyidir? Onun dışında S. T. A. L. K. E. R tarzı oyunlarda 120Hz sabit kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı