FreeSync kullanırsak ekran kartına ekstra yük biner mi?

Peki FPS türü oyunlarda? Mesela CS:GO'da? Çok rekabetçiyimdir. FACEIT'de Level 10'a kadar kasmıştım. Bu tür oyunlarda kapalı tutmak daha mı iyidir? Onun dışında S. T. A. L. K. E. R tarzı oyunlarda 120Hz sabit kullanacağım.
CS:GO için mutlaka 102hz kullan.

Peki FPS türü oyunlarda? Mesela CS:GO'da? Çok rekabetçiyimdir. FACEIT'de Level 10'a kadar kasmıştım. Bu tür oyunlarda kapalı tutmak daha mı iyidir? Onun dışında S. T. A. L. K. E. R tarzı oyunlarda 120Hz sabit kullanacağım.
Kapalı tutmak daha da iyidir. İnput lag çok önemli, (Giriş gecikmesi), kesinlikle kapalı tutun.

Hocam input lug yapıyor ama şu şekilde mesela CS oynarken 500 FPS alıyorsun diyelim onu 60 sabit yaparsan alırsın.

Biraz bakındım zaten 120 FPS'den fazla aldığım zamanlar FreeSync çalışmıyormuş ama FPS'im 60-120 arasında iken monitörün tazeleme hızını FPS'ye eşitleyerek yırtılmaları engelliyormuş. Yardımınız için teşekkürler!

Biraz bakındım zaten 120 FPS'den fazla aldığım zamanlar FreeSync çalışmıyormuş ama FPS'im 60-120 arasında iken monitörün tazeleme hızını FPS'ye eşitleyerek yırtılmaları engelliyormuş. Yardımınız için teşekkürler!
Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Ben teşekkür ederim!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı