FreeSync Monitör Almaya Değer Mi?

moonson

Kilopat
Daha fazla  
Birkaç haftadır monitör almaya çalışıyorum. İlla dedim FreeSync özellikli olsun zaten RX 580 var. Fakat param yetmiyor. Ya da Viewsonic 24"VX2458-C-MHD model bir monitör var ama onda da 1 ms ve FreeSync beraber çalışmıyormuş. Şimdi benim sorum şu: 200 lira kadar daha fazla verip FreeSync özellikli 144 Hz bir monitör mü alsam, yoksa FreeSync olmayan 144 Hz 1 ms monitör mü alsam, yoksa yukarda yazdığım monitörü alıp FreeSync 5 ms olarak mı kullansam?

Monitörü CS:GO ve Dota 2 için alıyorum. Araya isterseniz bu tarz oyunlar için en iyi markanın hangisi olduğunu da yazarsanız sevinirim.

Bu Fsync veya Vsync aşırı önemli değil nadiren işe yarıyorlar. Para almak seni sıkıntıya sokacaksa hiç Bulaşma derim.Sync teknolojisini düşüneceğine Monitör 21.5 falan düşünüyorsan 200 tl yi 24 şnç için harca

Bu Fsync veya Vsync aşırı önemli değil nadiren işe yarıyorlar. Para almak seni sıkıntıya sokacaksa hiç Bulaşma derim.Sync teknolojisini düşüneceğine Monitör 21.5 falan düşünüyorsan 200 tl yi 24 şnç için harca
Zaten 22 inç 144 hz monitör yok diye biliyorum. 24 inç alıcam 950ye benq var freesync yok, 1150ye aoc var freesync var. birde arasında 1ms ve freesync beraber çalışmayan viewsonic var.

Freesync almazsan eğer görüntüde yırtılmaların önüne geçemezsin. İmzamda bulunan monitör daha yeni aldım . 60 hz tn panelden geçince oyun oynadığımı anladım. 144hz, freesync ve 4ms aynı anda çalışıyor ve kutudan dp kabloda çıkıyor . O baktığın wievsonic monitöre 10 takla attırır.

Valla bazen freesync sorun bile oluyor. Linux sistemlerde "screen flicker"a sebep oluyor.
Hocam linux kullanmıyorum dediğim gibi cs go dota 2 falan onları da windows 10 da oynuyorum.

Freesync almazsan eğer görüntüde yırtılmaların önüne geçemezsin. İmzamda bulunan monitör daha yeni aldım . 60 hz tn panelden geçince oyun oynadığımı anladım. 144hz, freesync ve 4ms aynı anda çalışıyor ve kutudan dp kabloda çıkıyor . O baktığın wievsonic monitöre 10 takla attırır.
Bu monitörün 2. eli yok, 4 ms olması da hoşuma gitmedi. Sizce Freesync yok diye oluşan yırtılmalar çok mu rahatsız edici?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı